Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 a...fakt :D pisałaś, że chodzisz w masce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 No tak , zająkała/pojąkała się i poszła :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Nie ma takiej możliwości , nie biorę przykładu z Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 no właśnie...a ja nie potrzebuję ani maski ani tapety :P na mój widok nik nie ucieka z grymasem na twarzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 "na mój widok nik nie ucieka z grymasem na twarzy" Masz pewność ? Udowodnij :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 figlarka...Ty chcesz moją fotę? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 12, 2009 Kobieto a daj Ty mi spać spokojnie i bez jakichkolwiek lęków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 hahahaha....chicken :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 na,na,na,na.... przywołuję Was ludki kosmonautyczne bo mi się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VB 0 Napisano Listopad 12, 2009 Witajcie Kafetarianki i Kafetarianie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 jestem tu sama także nie podniecaj się za bardzo, reszta udaje że pracuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VB 0 Napisano Listopad 12, 2009 To tak jak ja. Też udaję, że pracuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja nie udaje nawet, po prostu nie pracuje (tak mnie dzisiaj wkur...) i mam wszystkich gdzieś, na czele ze swoja kierowniczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 :D ja nie udaję, że pracuję....ja po prostu nie pracuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 hahahahah to przestań wkońcu, podwyżkę dotałaś czy co?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 zwracam honor, przeczytałam "ja po prostu pracuje" aim sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 PZU tak na marginesie, to o zwiększeniu moich dochodów mogę tylko śnić :O Przecież jest KRYZYS!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 ta kryzys, dobra wymówka dla drani a nie kryzys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 ale co zrobić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 no napewno nie pracować, tylko siedzieć na kafee:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 ale wiesz co....kafee zaczyna mnie nudzić :O fajnych nicków coraz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 nooo wiem właśnieee, a myslałam że nigdy mi się tu nie znudzi a jednak..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja myślałam podobnie :( ale może to i lepiej.......neeee....na pewno nie lepiej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 ja to niedługo będę miała zajęcie, to może zapomne o kafeee, ale Ty, musisz koniecznie znaleŹć....miłość.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 PZU....ja już nie szukam....stiwrdziłam, że tak jak teraz jest ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 12, 2009 masz racje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 12, 2009 wiem :P a Ty kompletujesz już wyprawkę? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 13, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 14, 2009 TWA :D:D:D miłego und słonecznego weekendu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach