Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Gość Ale mawroncia co innego mówiła
ty kłamczuszku levviuszku SEX jest jak policja - zawsze cię dopadnie SEX jest jak reklamy - nigdy się od niego nie uwolnisz SEX jest jak TP SA - dosłownie łączy z ludźmi SEX jest jak BACOMA - extra duże owoce (banan) SEX jest jak KITEKAT- są powody do mruczenia SEX jest jak TAFT - na każdą pogodę SEX jest jak WINIARY - dobre pomysły dobry smak SEX jest jak HOCHLAND - to jest pyszne SEX jest jak DANONE - oddaje tobie, co kryje w sobie SEX jest jak MEDIA MARKT - nie dla idiotów

Gość desznik wrocil
:D:D:p

ale ja nie chcę Twojej kawy :-) zresztą pije kawe b.żadko i nigdy nie rano

cicha ---> to znowu nic takiego gorzej jakbys mu podprowadziła całą kawe , śniadanie i inne takie tam rzczy osobiste :-P i przy nim to zjadła z apetytem mlaskawszy i chrumkawszy

no ja dziękuję bardzo. Jest u nas na stażu taka Ania. Siedzi se ona trochę w biurze, trochę tutaj i chamy dwa zjebane podprowadzają mi regularnie herbatę, cukier, talerzyki, łyżeczki, noża, widelca, a to kubek, i nie to że zeżre i umyje tylko stoi czasem tydzień, a ja kurwa mać muszę latać i szukać swojego brudnego noża bo nie mam czym bułki przekroić. Ale to już jest kurwa koniec zabawy. Jeszcze raz mi choooje coś podprowadzą bez pytania to zjebe jak psa i się skończy podprowadzanie 😠 sie wkurzyłam no :(:(:(

Cicha...coś dziś wstałaś lewą nogą :D A nie możesz chować w szafce swoich naczyń? Ja tak robię, bo nie chciałabym pić w tej samej szklance co wszyscy :O fuj...

Cicha...ja nie spadłam z drzewa, tylko mnie zwalono z niego i przerobiono go na zapałki 😭 a do szafki nie możesz sobie kluczyka dorobić, albo łańcuchem ją okręcić :D

" a co Ty byś zrobił na miejscu "kolegi" Cichej? " No cóż Leniwiec, Cicha ..... nie ukrywam że zgłosiłbym sprawe na Milicje Obywatelską gdybym wykrył że mnie 2 łyzeczki kawy zniknęły ze słoika. Wcześniej zaś zaznaczyłbym sobie framastrem na słoiku ile jej jest. :-P

rewq---hahah....i tu Cię zaskoczę, ale ja tak w pracy robiłam :D zaznaczałam ile mam kawy i ile śmietanki do czasu, aż towarzysttwo nauczyło się prosić o poczęstowanie. Bo nie chodziło o to, że im żałuję ale o to że brali bez pytania :D

w ogóle to wiecie co mam nie lada problem. Otóż przysługują mi pieniądze z firmy na okulary z racji mojej wady wzroku. No ale ja te okulary już sobie zrobiłam wcześniej, oczywiście nikt mnie o tym przywileju nie poinformował :O:O:O Myślicie że głupio będzie jak pójdę do optyka i poproszę o jakąkolwiek fakturę :D:D:D :O No kurna w końcu 300zł drogą nie chodzi :P A nowe okulary wcale nie są mi potrzebne :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się