Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha...dlaczego goopio? Skoro Ci się należy, to trzeba to wykorzystać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 no tak, ale co ja mam powiedzieć tej kobicie? Lubie ją, bardzo sympatyczna pani, ale jak ona zareaguje na moją prośbę o lewą fakturę ?? :O Jak odmówi to wstyd będzie na całej linii, pokazać się tam w ogóle więcej :O:O a ja tam mam na miejscu swoją okulistkę, zawsze u nich kupuję szkła kontaktowe no i okulary też zawsze u nich :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 25, 2009 u mnie ja i kierownik bo razem siedzimy mamy wspólny słój kawy , jedynie herbate mamy swoją i ........ śniadanie tez :-P ps. trudno żebym przynosił dla kierasa bułki i parówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha...to tym bardziej nie powinno być problemu, skoro zawsze do niej chodzisz :) Jeśli z niej normalna babka, to zrozumie o co chodzi i uwierz mi, że nie jesteś wyjątkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 a co Leniwiec znasz taki przypadek ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 rewq---parówki to fakt, głoopio, ale jakąś szyneczkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 no bo kurcze przecież nie powinno być problemu, żeby wystawiła fakturę za okulary, które sprzedała np wczoraj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha...nawet nie jeden :) Mam trochę doczynienia z ludzmi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha też tak uważam :) Zawsze możesz powiedzieć, że zmienisz okulistę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 25, 2009 chyba że firma ma ISO to wtedy chyba cieżko coś wstecznie fakturowac znam takie firmy gdzie system im na to nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 kurde ale wstyd mi trochę : P a skoro już się w pracy wczoraj dopomniałam i mam dostać skierowanie na badania okresowe to bez sensu teraz się wymigać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 no nie wiem, najwyżej wyrobie sobie nowy okular ale kto pyta nie błądzi :) no ale kurde głupio mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 rewq---a ja znam firmy, gdzie towar ktoś kupuje na paragon, a faktura jest wystawiana na inną osobę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 najbardziej obawiam się tego, że to uczciwa babka i pogoni mnie na cztery wiatry :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha...głoopio to powinno Ci być, gdybyś to olała i nie wystąpiła o zwrot :) Znam szefów dużych firm, którzy domagają się dofinansowania m.in. za okulary :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 no o zwrot wystąpię, ale najpierw muszę zdobyć tą piekielną fakturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Cicha...zdobędziesz...spoko tylko nie rycz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 25, 2009 :-O no przestań ryczeć Cicha bo ci spuchnOM oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 rewq---dobrze gada :) Będziesz źle wyglądała i "koleżanka" będzie się cieszyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 25, 2009 :D:D:D idę zrobić obchód :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja preferuje Jacobs Velvet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 chollerka :D ja nie pijam rozpuszczalnej :D Cicha....czyżby nowe mięso pojawiło się w firmie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja pije tylko rozpuszczalna z duza ilościa mleka. Na dodatek jakis raz na tydzień :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 chollerka...no tak, ale jak się śpi 12h/dobę to kawy nie potrzeba :P ja najczęściej pijam z ekspresu i z mleczkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 leniwcu, oj chciałabym spac 12 h na dobe :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 no nie mów, że śpisz 13-ście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 no co Ty :P Po 15 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 jeszcze lepiej a cżłowiek jak pośpi pełne 4h to ma wyrzuty sumienia, że za długo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 25, 2009 witojcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 witoj widelcu, witoj leniwcu,q a kto Cie budzi, ze nie mozesz dłuzej spać...? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach