Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 chollera, PZU :D chollerka...to Ty jak w markecie po 1 listopada dekorujesz choinkę :D ja w tym toku nie ubieram choiny :O STRAJK!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 9, 2009 leniwcu nie :D Ja poczekałam do 6 grudnia :D Dzieci widzą choinki wszędzie, wiec i oni chcieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2009 cholera i reszta nieprzywitana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 chollerka....ale do świąt im się znudzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Leniwcu no co ty :D Powiesze nowe słodycze i znow im sie spodoba :D Poza tym zceka nas jeszcze udekorowanie domu i ogrou Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2009 a ja nie dość że nie chce choinki to jeszcze nie chce tych świątnie moge sie doczekać kiedy będzie już po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 W całym kraju zabieli się w sobotę (najświeższe wiadomości) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 )))))) figlarka :D a Ty co? pogodynke? :P chollerka...to może wpadniesz i mi balkon udekorujesz? Bo ja nie mam pomysłu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 ja pamiętam z dzieciństwa jak choinka musiała być od początku grudnia do końca stycznia albo i lutego :D:D:D a jaki był lament jak trzeba było ją rozebrać :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Nie Leniwczyku ! przekazuję tylko usłyszaną informację w tv A ja jołke ubieram zawsze z samego rana w dzień Wigilii O ! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Cicho ..... a w jakich latach te Twoje dzieciństwo było ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 no myślę, że tak z 15 wstecz :D:D:D a co ? sugerujesz, że nadal jestem dzieckiem ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Cicho ...... w pewnym sensie tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 ja zawsze ubieram razem z siostrą choinkę w noc przed wigilią -bo robimy to w takim tempie....:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Ja pamiętam jak kiedyś mój tatko ubierał ogromną choinkę w dzień Wigilii , a mama bardzo prosiła żeby przywiązał drzewko do karniszy żeby nie upadło :D zacięcie twierdził , że nie ma prawa przewrócić się - odszedł na drugi koniec salonu aby zobaczyć jak reprezentuje się Jego dzieło , a ona fajt i po bombkach :o :D :D :D Najgorsze było to , że sklepy były zamknięte i nie było gdzie bombek dokupić :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 a ja pamiętam, jak ubrałam choinkę w 5 par lampek :D i skończywszy ją stroić zapaliłam je a ty klops.....żadne nie świeciły :O i musiałam ją ponownie rozebrać, żeby zdjąć lampki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 To na Twoim miejscu zaczęłabym już teraz ją ubierać :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 hahaha :) ja tam co roku mam te same bombki, jakieś takie plastikowe nietłukące :D:D niebieskie i srebrne :) Ale pamiętam jak kiedyś... hmm no dwa albo raczej trzy lata temu mój M. prosił kolegę, żeby rozejrzał się tam u siebie na wsi w lesie czy nie ma jakiejś fajnej choinki :D Najlepiej srebrnego świerku :D No to tak się chłopak postarał, że świerka znalazł. To było dzień przed wigilią, a w zasadzie wieczór, pojechaliśmy do niego i pytamy gdzie ta choinka :D Zawiózł nas gdzieś w głąb lasu, gdzie ludzie mieli domy poogradzane, pokazuje jeden obsadzony dookoła płotu srebrnymi świerkami i mówi no to który chcecie :D A że ciemno było i nie wiele było widać, przeskoczył przez siatkę z piłką taką małą i wyciął pierwsze z brzegu :D:D:D Ale chciałabym zobaczyć minę tych ludzi :D:D przyjeżdżają do domu, a tam drzewko wycięte o_O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Cicha....cieszę się, że nie mieszkasz w okolicach mojej działki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 to był pierwszy i ostatni wybryk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 9, 2009 cicha to przyjedz do mnie :d Trzeba mi wyciać choinke w ogródku. Dodam, zema jakies 3-4 metry :D leniwcu ja balkonu nie umiem dekorować :D u nas choinka jest do 6 stycznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 cholerka ja to bym Ci mogła upitolić ją tak z półtora metra od góry :P tyle mi w zupełności wystarczy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 9, 2009 cicha bierz cała :D Nie potzrebuje takiego kikuta zostawiać :D Mam jescze wisnie do wycięcia jak juz wpadniesz w trans ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 9, 2009 dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 chollerka....nie bądź taka skromna ;) Cicha....jak lubisz tak szaleć z siekierą, to przyjedź do mnie...zaprowadzę Cię do lasku bielańskiego i będziesz mogła się wyżyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 i co Ty myślisz, że ja będę się pociągiem tarabaniła z choinką z warszawy do piotrkowa ?? :D:D:D A potem jeszcze busem do mojej wsi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Levviatan Leniwczyku jesteś poszukiwana http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4307449 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aWaJ0s0-E1o :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Levviatan :) figlarka, dzięki za info :) Cicha...poproś M. żeby przyjechał z Tobą furmanką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach