Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Witaj Spiaca Krolewno🖐️:classic_cool: Tak nadal na trzy zmiany -_- A dzis nocka😭 Zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :o A co u Ciebie?:D🖐️

a może Wy mi pomożecie w rozwiązaniu krzyżówki ?? nie dam se rady 😠 no więc: gorąco-krwisty kasztan na 4 litery ...A...A sensacyjna wiadomość na 5 liter ...O...BA ferment na 5 liter ...N...Y... gra z toczącą się kulą na 6 liter ...R...G...E gatunek żółtego sera na 6 liter SA...A...I chochlik na 3 litery ...L... para na estradzie na 4 litery D ... ... ... :D:D:D

taaa, jak pojechałam w sobotę do M1 i Arkadii to prę dzej stamtąd wychodziłam niz wchodziłam:O i nadal chodzę w zaciasnych kurtkach i płaszczach:O

okres przedswiateczny.... ok wszystko rozumiem, ale to co się dzieje w hipermarketach przechodzi ludzkie pojęcie, ludzie zachowuja sie tak jakby robili zapasy na armagedon:O Leniwiec, a cos ty ostatnio taka zapracowana:P

nie widzę problemu, na ciepły poczatek, spróbuj w Wiśle:P

Chce juz miec ugotowane i sprzatniete na te swieta i miec wszystko w doopie:D A tu tyle przede mna :(