Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Iwaaa....:D:D:D Witam lud pracujący :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 28, 2009 noo ja dopiero dzisiaj wylazłam z cieplutkiej norki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Zostały mi jeszcze tylko trzy godziny wolnosci :( I do roboty)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 28, 2009 To wy macie wolne? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Niestety nie....ja dziś pracuję....całe 8h na kafee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ja pracuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Diabeł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 PZU...biorę z Ciebie przykład...i jadę do Arkadii na zakupu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 28, 2009 dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Levi....hej )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ladaco....to Ty dopiero teraz się witasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Iwaaa...jakie Dobranoc? :D Dzień Dobry )))) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik Czarownik 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Leniwcu Kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Tadzik....bo się zaczerwienię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 witam śpiąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Cicha....otwórz ślepia....i zobacz, jaka piekna zima :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 (((((()))))) jakaś zmutowana ta zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 PZU :D czemu zmutowana?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ale u mnie nie ma zimy :D u mnie są tylko baaardzo śliskie chodniki :P po drodze do pracy chyba z 10 razy robiłam wślizgi... :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 u mnie jest zima razem z wiosna i jesienią tylko lata nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Diabeł :D PZU....do lata to jeszcze baaaardzo daleko Cicha...to po co zakładałaś łyżwy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 no i wywinęłam pierwszego orła w tym sezonie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Oklaski dla Cichej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 moje gratulacje:D:D ja jeszcze w tym roku...odpukać za to przeziebiona jestem za wsze czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Cicha...zasmuce Cię...pierwszy ale zapewne nie ostatni :P PZU....no cóż...widać żeś niedogrzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 no bo niedogrzana, żebys wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 PZU....łączę się z Tobą w bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach