Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 Proszę opuścić top w/w osoby i nie wszczynac awantur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Nikt na nikogo nie kabluje JA SIĘ CIESZĘ, ŻE TU JESTEŚCIE :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 hehe...to było do przewidzenia...mocne w gebach sa jak chodzi o kogos innego,udzielaja rad,porad,wymondrzaja sie...byle ich nie ruszac:D:p hipokrytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 nie podszywaj sie pode mnie szmato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 No i git, Leniwcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 lubiś...czytaj ze zrozumieniem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 23, 2010 Proszę zauważyć że to stali bywalcy tego topidła wszczynają awantury, nie my. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 skulska...wyluzuj :O z tymi całusami to już przesada :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Właśnie. To Wy się pieklicioe, my trzymamy pion, jak kurna nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 i donosicielki:D 20.01.2010] 14:38 [zgłoś do usunięcia] jaki fajny top nikt się do mnie odzywa,ciekawe dlaczego? ale i tak tu sobie popiszę wyglądają na takich co to nikomu nie donoszą,ano zobaczymy 14:50 [zgłoś do usunięcia] PZU tu sie nie donosi ani nie rozpętuje niepotrzebnych awantur jest nas dwoje PZU i pzu http://PZU.powiedz.to umrzeć, to zbyt mały powód aby przestać kochać [] dałyscie popis hipokryzji...pierwsza klasa:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Myr...nikogo nie musisz przekonywać, że to nie wy :D Wasze aureolki świecą z dalek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Lubiś, wyluzuj, czeba się kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 no to kto donosi...chyba nie my same na siebie...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 mnie troszke zdenerwowal niesmieszny podszyw , takich nie toleruję :( ale juz sie ogarniam i jakby co to moge postawic kogos do pionu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 hahahha...skulska...może zaczniemy od tolerancji, co??? a nie ty z milością wylatujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Whatever... trzeba im wybaczyć, to może być początek pięknej przyjaźni... ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ja jestem bardzo tolerancyjna, póki co, to Wy nie tolerujecie nas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 mnie sie nie da zmusic do milosci..jak kocham to kocham...a jak nie kocham to sie z tym pogodzic musicie do pomacania potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Właśnie, potem sie będziemy macać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 skulska....czytaj ze zrozumieniem My się cieszymy, że tu piszecie :D Miło jest poznać prawdziwych degeneratów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 to w pyte bo akurat jestem na etapie szukania nowych friendsów na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwait kafetereii Napisano Styczeń 23, 2010 rozkwita:D pomimo, ze na dworze mroz i snieg:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ale zimno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
6.000 0 Napisano Styczeń 23, 2010 jakie nagrody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Może niech gospodynie coś zaproponują :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fresz odor kontrol 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a co na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja schaboszczaka chce Napisano Styczeń 23, 2010 z kapuchom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*megusia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Cześć, megusia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*megusia* 0 Napisano Styczeń 23, 2010 hej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach