Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ale możecie to robić w mniej uciążliwy sposób? Cicha...ano trzaskają stony...:D a Ty co tak ostatnio z doskoku? Znów dali Cię do archiwum? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Tzn. w jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 hahahahahha........ok...pisząc tu musicię się pogodzić z moimi literówkami :P miało być IRONIA :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 A jaki byłby sens donoszenia na kogoś, kto pisze na pomarańczowo ? Jesli przyjdzie wam do głowy zrobić zadymę, nie obowiązują was żadne zasady, ani żadne ograniczenia. Praktycznie nie można was zablokować, a w miejsce każdego usuniętego posta możecie wklepać 20 nowych. Tyle tylko, że szybko zaczyna wam się to nudzić bo w końcu jak długo można stukać bez sensu. OK, zaczekamy ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orango.....użyj rozumku...wysil go troszkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Nie rozumiec :( Moze Ty pisz jasniej i bez literowek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stukamy bez sęsu od paru lat Napisano Styczeń 25, 2010 mam nadzieje że jesteście cierpliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Poza tym to nieladnie nas od kurwow wyzywac :O Zwroc uwage, ze my nikogo nie obrazamy. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4355182 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ale jak będziecie stukać bez sensu tylko na tym jednym topiku, to na innych nigdy nie dowiedzą się o waszym istnieniu. Poradzicie sobie z tą myślą ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 leniwiec, dlaczego mnie nazwałaś cichą:O:O juz sie nie łap[iesz, wśród tylu gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 stukamy bez sęsu od paru lat mam nadzieje że jesteście cierpliwi} :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 he he :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 pzu....bo ja już trochę się pogubiłam hmmm...zwalę to na dziadka mroza :P Orange....ja ani na was nie donoszę, ani nie zakładam o was tematów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Myrevin ---> Nie pisałem o tobie. Widok czarnego nicka zawsze budzi mój najgłębszy szacunek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 To jaka nagroda za 6.000? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestesmy tak legendarni Napisano Styczeń 25, 2010 że nie potrzebujemy zabiegac o inne topiki. gościć nas u siebie jest wybitnym zaszczytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ...oraz respekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może tytuł króla tego topiq Napisano Styczeń 25, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 25.01.2010] 13:41 [zgłoś do usunięcia] jestesmy tak legendarni że nie potrzebujemy zabiegac o inne topiki. gościć nas u siebie jest wybitnym zaszczytem hahahahahahha.....czy dziś jes dzień 7 życzeń? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Dobre :D Dywan czerwony rozkladac! Leniwiec i PZU robia zakaski, reszta masaz stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orange...a gdzie magiczne zaklęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niegodni sa dotykac mych stop Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magiczne zaklęcie Napisano Styczeń 25, 2010 BIEGIEM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 abrakadabra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Ty pewnie wolisz zeby masowac Ci cos innego Czyz nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piertolisz jak to Napisano Styczeń 25, 2010 dorzuce Ci mojego gluta, bedziesz slinczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ależ skąt Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 hmm....zero wyobraźni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Nie lzyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orange nie mają stopek :) Nici z masażu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach