Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 KLON....fakt...mam delikatną psychikę, ale kafee skutecznie mnie z niej leczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 26, 2010 klon---to co z tym foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 hahahahaha...klon, myślisz że kurs savoir vivre jest w stanie zdziałać cuda?? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śmierdząca konfidentka Napisano Styczeń 26, 2010 ale bez modków, pzu zapewne zna inne rozwiązanie. Bo jak raz degeneruchy doniosły na ladaco to zjebała ich od donosicieli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiedzialność zbiorowa Napisano Styczeń 26, 2010 to był mój argument :D dzięki Ksenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu teraz skrobie Napisano Styczeń 26, 2010 maila do modków, zeby nie było że na śmieniku donosi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu napisałaś już Napisano Styczeń 26, 2010 maila do moderrety? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiedzialność zbiorowa Napisano Styczeń 26, 2010 ksenofaryna >>>> chcieliście dać nauczkę Leniwcowi a nie że się wm tu spokojniej pisało :D weź się przyznaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam że przerwa Napisano Styczeń 26, 2010 konserwacyjna :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 26, 2010 pzu napisałaś już donieś koniecznie że to pijawka, ksenofaryna, myrevin i lubiś Oni są winni tego żeś głupia jak but dlaczego sąsdzisz mnie według siebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 ksenia, twoje podejrzenia sa bledne, na waszym topie napisalam jeden jedyny raz moze ze 2 posty, serio serio, szukaj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 26, 2010 ksenofaryna ---> Daj im troche czasu. Moze dojrzeją do tego, co napisałaś. Z drugiej strony mam dziwne odczucie, że teraz wszyscy naprawdę realizują się na tym topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 26, 2010 ksenia mam ochotę Cie wyściskać mądra kobieto :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 26, 2010 Realizować się na forum, myślałem że jesteś poważniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam że przerwa Napisano Styczeń 26, 2010 przerwa konserwacyjna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za burdel Napisano Styczeń 26, 2010 bo szkoda czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Myrevin --- poważniejszy ? Chyba nie wywnioskowałeś tego z moich postów ? :p Wszyscy jesteśmy tu bo czegoś nam w życiu brakuje ;) Ale ta powszechna skłonność do wyzwalania w sobie adrenaliny z byle powodu jest zastanawiająca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeden z degeneruchów Napisano Styczeń 26, 2010 nie wiem kto ma huśtawkę ? Ten kto zarządził żebyśmy tu przyszli ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 09:48 [zgłoś do usunięcia] odpowiedzialność zbiorowa ksenofaryna >>>> chcieliście dać nauczkę Leniwcowi a nie że się wm tu spokojniej pisało weź się przyznaj HMM..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 Cześć Leniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 09:57 [zgłoś do usunięcia] Myrevin Realizować się na forum, myślałem że jesteś poważniejszy. Jedna chodząca powaga w zupelności wystarczy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Widelec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 nie nie kochana, to ty nastepnym razem przemysl to, co bedziesz do mnie pisala pod nowym, czarnym nikiem, zalozonym wylacznie po to, by mi powrzucac(czego bym raczej sobie i tobie nie zyczyla) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 ksenofaryna---a kto twierdzi że Twoja?? Ja nie wiem, oc co wam z ladaco poszło :O Wiem tylko, że teraz oczerniacie nas :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 duch a nie wiem, widzialam go wczoraj, gdzies tu sie paletal;) zreszta to facet widelca, pytaj jej:D I w ogole sorry, nie przywitalam sie z nikim :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drugi z degeneruchów Napisano Styczeń 26, 2010 Nie, to niczyja wina. Mnie tylko wkurwia to, że takie byle co jakie tutaj siedzi bierze w obrone ladaco, a nas obraża, nie znjąc sparwy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 cześć zdzira, duch A skąd ja mam wiedzieć gdzie PS, on mnie już nie kocha, bo myśli, że nie ma u mnie szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Zdzira :D 10:08 [zgłoś do usunięcia] drugi z degeneruchów Nie, to niczyja wina. Mnie tylko wk**wia to, że takie byle co jakie tutaj siedzi bierze w obrone ladaco, a nas obraża, nie znjąc sparwy hmmm...a ty za to nam prawisz same komplementy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drugi z degeneruchów Napisano Styczeń 26, 2010 chyba zaraz wam powklejam kilka wypowiedzi ladaco, waszego idola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 widelec...to po chollerę chwaliłaś się sygnetem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach