Gość Napisano Styczeń 26, 2010 cholerka, dziekuje, w pracy bardziej niz ok, byla podwyzka, od maja bedzie umowa o prace :D:D Wiecie co.... ja generalnie leje na te cala sprawe z Deg., czizas, ludzie, to tylko net:o:o:o Ale jak widac nie wszyscy odrozniaja go od swiata realnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może skoro dobrze dogadujecie Napisano Styczeń 26, 2010 ty zdzira na pewno nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 doobre...jak bede chciała słuchac takich bzdur które tu wypisujesz, to pójdę pod gimnazjum na 5-minutowej przerwie, bo tam często słychac pierdoły Twojego pokroju :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 zdzirka to i moze nastepna podwyzka bedzie :) Wiecie co? Zaczynają mnei meczyc te pyskówki :O Rany, czuje sie tu jak na zabawie noworocznej w przedszkolu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 no jednak tak, to nie ja codziennie wdaje sie w gadki o dupie maryni (a w zasadzie ladaca i deg.) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Zdzira.... lej w dodatku bardzo obficie...może im doopy się poodmrażają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 tak wiec puszczam cieply strumien uryny celem pojednania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 a ja mam wrażenie że to jedna i ta sama pomarańczowa osoba :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 zawsze mozna liczyć na orange Są coraz głupsze. juz nawet nei ukrywaja swojej durnoty :o ALe oczywiście będą sie etraz wypierac i oskarzac m,nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 26, 2010 zdzira--podwyzka w dobie kryzysu, co to za firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 orandż jesteś załosna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 widelcu czyli wszystko w normie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco is the best Napisano Styczeń 26, 2010 ladaco tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 czaisz chollerka, byłam u lekarza dziś one more time. Powiedział mi, że ten, co mi przepisał taki slaby antybiotyk to konował i dziś dostałam taki lek, że albo mnie na jutro postawi na nogi, albo mnie wywróci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 26, 2010 Nie dajcie się wkręcić wpisom na pomarańczowo. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 nie moge powiedziec, bo mnie wygryziecie orencz, tak, dokladnie, wlasnie, absolutnie, bezdyskusyjnie TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 widelec :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Myrek spoko ;) Fęks za troske ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco is the best Napisano Styczeń 26, 2010 juz sobie poszli z topa, hehehehe:D cieniasy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 ale zauważcie jak sobie oranże szybko daja spokój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 26, 2010 fioletowy---Ty uważaj z tym antybiotykiem, coby Cie nie wywróciło bo kwiaty drogie w taki mróz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Bo to cieniasy :D :D :D czas wrócic do zycia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco is the best Napisano Styczeń 26, 2010 jak szybko ? już tu tydzień piszemy :D Tu popieramu na degeneruchach spamujemy, tak jak się umawialiśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miś_gogo 0 Napisano Styczeń 26, 2010 witam wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miś_gogo 0 Napisano Styczeń 26, 2010 a degeneruchy będą wam spamować coś za coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Cześć miś. No, co tam chowasz pod futerkiem ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2010 roztocza i fszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 26, 2010 powiem ci pomarańczo, że jesteś wyjątkowo uparta i zawzięta, ale mimo wszystko żałosna. bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco is the best Napisano Styczeń 26, 2010 jak ladaco:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2010 a ten Yogi to kto zaś?? Jakiś dziwoląg...bo miśie w zimie powinny spać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach