fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 chollerka- ale ciężko po urlopie wziąć się za pracę :O:O Jeszcze mi tyle szanowne koleżanki z piątku zaległości zostawiły że nie wiem, kiedy się odgrzebię :O Cicha --- o matko :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu strasznie sie lenisz :P widelcu nawet mi nie mów :( Ja do środy jestem na chorobowym :( Tak mi dobrze w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 od nas z firmy chodzą wycieczki do toalety do supermarketu i ja właśnie tą toaletę w supermarkecie zapchałam :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 chollerka...cóż ja poradzę :P Cicha....nie masz się czym chwalić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 zapchalaś w sensie, ze co...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 no w sensie, że woda się prawie przelała i nie chciała spłynąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq nie śmiej się koniobijco :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 nie przejmuj się , odpowiednie słuzby w postaci babci klozetowej juz się tym zajęły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 cicha- czyli zapchałaś jedyną sprawną toaletę w okolicy ??? :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha, o matko, to co Ty jadłaś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 ja się tym zajęłam :O bo tam kolejka była :( i co miałam ten sedes taki zapchany zostawić ?:( przecież nie mogłam stamtąd wyjść :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 kup KRETA , idź tam i napraw co zepsułaś :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 cicha- ale ręcyma czy jak? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 właśnie problem w tym, że jakoś tak w weekend nie mogę się przemóc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Urzekła mnie ta historia :D taka zyciowa Cicha dzieki za poprawe humora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha a miałaś jakiś profesjonalny sprzęt? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna aneczkad Napisano Luty 1, 2010 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 no nie ręcyma tylko berłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 ... i cała sposona wyszłaś z kibla a tu cała kolejka się na Ciebie patrzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 oj, rewq, nie wiadomo co sobie pomyśleli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 pewnie siedziałaś tam z godzinę :D A to dało się łatwo przepchać berłem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 " oj, rewq, nie wiadomo co sobie pomyśleli " dla mnie wiadomo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 mieliście się nie śmiać :( Tak dało się przepchać berłem i wcale nie siedziałam tam godzinę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 banany i peache:D:D:D chollerka, poszło, napisz czy doszło juz jestem po sesji hhhhuuuurrrraaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Ja się nie śmiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU oraz pzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach