rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 polecam Jedynki z serem , firmy nie podam bo to krypto reklama :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU...taaka...wszyscy już mają Twoje foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec jak masz zamiar zniknąć na dłuższą chwile to uprzedź, bo się martwiłem o ciebie że coś się stało :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 parówki... fuuuuj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 spiący---wszyscy mam na mysli Ciebie, fioletowegio, cholerę, Cichą i nikogusieńko więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 mnie nie masz na myśli PZU bo ja ciebie zawsze uważałem za miłą i sympatyczna matkę Polkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---mam dziwne przeczucie że sie podlizujesz w celu darmowego otrzymania mojego foto PS. pracujesz w indykpolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D pracuję w Indykpolu tak i walę tłuczkiem w mięso ! PZU nie podlizuję się tylko stwierdziłem że troszkę wazelinki nikomu nie zaszkodziło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---przepraszam, ale rozpaczałam, że nie mam twojej fotki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 ja parówki jadam tylko w hot-dogah....które sama sobie zrobię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 ja też nie mam jego fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 kobiety macie ierwszeństwo, slijcie swoje najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq--czyli kotlety juz potraficz utłuc zonie ja też nie mam foto rewq:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 dobra, idę tyrać dalej, bo się w życiu z tych papierow nie odkopię :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 rwqu jesteś ściemniacz, ja ci wysłałam a ty mi nie odesłałeś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 foletowy ja tam mam gdzies te paiery, robię, robie robie i konca nie widać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 " rwqu jesteś ściemniacz, ja ci wysłałam a ty mi nie odesłałeś " kiedyś taki zespół śpiwal "facet to świnia " :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 widelec...tylko nie utknij tam na dobre :O rewq---a więc nie jesteś słowny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq--dobrze wiedzieć na przyszłośc co z Ciebie za ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 no właśnie dziewuszki, nie wysyłajcie mu nic :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 ale widelec my nie mieliśmy umowy że ty mi a ja Tobie , wysyłałaś fotkę każdemu kto chciał :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 jestem słowny ale fotek Waszych nie dostałem , a widelec słał fotki bez żadnych warunków wstępnych :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---jakoś Ci już nie ufam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :-O trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq Ty świnio :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Cicha...a co Ty tak dosłownie ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D u kurwa ostro pojechałaś cicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq mówił wczesniej że nie ma foto rewq--ale jak tylko bedziesz miał to wyslesz fioletowemu prawda;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 jestem w pracy w tej chwili :-) fotkę może mam ale w kompie w domu Myślałem że to dość zrozumiałe i mozna się domyslic :D zresztą widelec przesyłał jak popadnie każdemu kto chciał a ja tak jak PZU " coś za coś " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 bo on jest oszukistą :O żeby nie było: 11:19 [zgłoś do usunięcia] rewq kobiety mają pierwszeństwo , najpierw wasze potem moja :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach