fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 widzisz leniwiec? po co usuwałaś konto? czasem się przydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec a czego ty tak sie ubarwiasz, raz na pomarańczowo, raz an czarno? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 wy sie sptykacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 leniwiec załóż lewe A aj tak chciałam mieć Cie w znajomych :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 chollerka- z doświadczenia wiem, że na czarno nie wklejam linków do NK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 widelcu Ty spryciulo szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 chollerka....ok...założe takie dla kafeterian :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 pamiętam jak miałam mana na 48, to było straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 gdzie wy jesteście? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 co się dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 ja jestem cały czas na kafe, ale wiecie co...nędza sie zrobiła na kafe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 ale na tym tematełe czy ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 ogólnie, nie ma się z czego pośmiać, nie chce sie nawet podszywów robić:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 nie dam se rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4367411 np to, takie podszywy to juz chyba tylko desperaci potrafia zrobić cicha z czym sobie nie dajesz rady:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 juz sie nagadałyście:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 nie dam se rady z zaliczeniami :( kurwa mać, jakoś wszyscy już mają większość pozaliczane, a my wszystko naraz :O i to sama matematyka, excel, rachunkowość, zawale jak nic :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 dasz radę, przesadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i na jaka litere wam wyszlo Napisano Luty 5, 2010 znam kogos kto ci moze pomoc w tej rachunkowosci ale nic darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 spałam,a le juz wstałam :) Ale sie czuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 w rachunkowości sama mogę sobie pomóc, tylko muszę przysiąść za to problem mam z simpleksem, algorytmem transportowym, stanem natury (cokolwiek to jest?!) no i teoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 cholerka, jak Ci sie udaje spać w dzień przy dwójce małych dzieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 PeZetUuu teraz dzieci sa chore. Polożylam sie z młodzym i zasnełam. Chyba sie chollerka zaraziłam, bo czuje sie fatalnie.starszy ejst juz duzy, wiec malowal sobie w tym czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 obliczyłam w excelu cło tadam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 gratulejszyn:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 Cicha...no widzisz :D i po co panikujesz? :P Chollerka....ale malował po kartkach czy zrobił Ci obraz na ścianie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 o i leniwiec sie znalazł:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Leniwiec on juz wyrósł z takich rzeczy To duży i madry chłopczyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 PeZetUuuu bo leniwiec znalazł okazje, zeby mi dokuczyć,a tu dupa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach