cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 widelec dzieki nawet nie wiesz jak matka chłonie takie komplementy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 męża też mam na myśli, jego oczy i oczy chollerków powalają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 cholerka---ja też kcem zobaczyć Twoich cholerków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 HALO !!! Przecież wiem, że wy wiecie, kto to ten Fan :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 Pzu jak pokażesz swojego pezetukowca :D widelcu akurat o tym niw wspomnę mojemu M, bo zazdrosna jestem : : : ;) Twó N jest strasznie podobny do mojego szwagra :D Może prowadzi drugie życie na boku : ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 widelcu ja nie wiem , ale Leniwiec coś czai :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Kabel :) chollerka...ja też poprosze o foto :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 cholerka---ale jak mam Ci pokazać mojego Krzysia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 cholerka- szczerze wątpie, chyba że w pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 widelec----Fan to De :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 jak sie urodzi to pokażę Wam wszyskim:D o ile będziecie chcieli zobaczyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 cholerka - no to wiadomo, ze ja nie musze sie prosic? w zamian tez moge wam przeslac fotke mojego stada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 Leniwiec ja Cię proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 oł, mogłam się domyślić A nie mógł w nicku napisać Fan Lenia, Fan Chollerki czy coś, tylko Sztućca? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 widelcu, ale przeciez to taki zaszczyt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 fioletowy---to ja blondynka się domyśliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 Dobra, tym oto zaszczytem idę do roboty :O A śnieg tak napitala że mam wrażenie że mnie zasypie jak wyjdę Trzymcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU Krzys? :O Źle mi sie kojarzy to imie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 mam wujka Krzysztofa pantoflarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 oj bo Wam się wszystko xle kojarzy:O:O:O za Doriana mnie tu zlinczowaliście, teraz Krzyś Wam sie nie podoba:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 chollerka...strzelam focha :O:O:O nie doczekałam się foto...więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 Ja mam znajomego JKrzyśka... alkoholika :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 Krzysztofa pantoflarza ---nazwę go tak w trosce o przyszłą synową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 leniwcu ale usunęłaś NK, więc nie ma jak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU.....mam brata Krzysia...zajebisty facet :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 chollerka...a na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 a ja mam przystojnego sąsiada Krzysztofa iprzystojnego wujka Krzysztofa i w dodatku mądrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 wlasnie wypieprzyly mi sie na klawiature pomidory ze smietana:o:o:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 Leniwcu ale to jest kilka zdjeć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach