cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 fan sztućca, czy my sie znaju? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU>>czesc :) ....witam tez male pzu ;) wpadlem z paczkami na chwilke .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 kabel.....ja mam cały zestaw takich plakatów----co miesiąc będę zmieniać, żeby się nie nudzić....:D chollerka...taaak...miałam na myśli letnie :P Jak byłam mała, to mama robiła takie oponki :D:D pamiętam ich smak....pychota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdyskredytowany FAN Sztućca 0 Napisano Luty 11, 2010 Królu masz wysublimowany gust,piękne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 fan....ile Ty już masz tych nicków? Aż boję się liczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdyskredytowany FAN Sztućca 0 Napisano Luty 11, 2010 cholerka... (chollerka@interia.pl) fan sztućca, czy my sie zna--------. jak sie nie znaju to sie poznaju:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdyskredytowany FAN Sztućca 0 Napisano Luty 11, 2010 Śpioszek co pamiętam z hasłami 30 sztuk:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 fan- no tak :D jasne :D leniwcu ja zaraz bede robić, jak będziesz miala ochote to wpadaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdyskredytowany FAN Sztućca 0 Napisano Luty 11, 2010 sorry:p teraz 31 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 czyżby to był de:) Kabel--to slij mailem te paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 fan>>>lubie to :) pewna przemila osoba z kafe kiedys zwrocila mi uwage na ta grupe :) to tez jest swietne ... http://www.youtube.com/watch?v=CYum7KaXc9I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 wszystkim nowo przybyłym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU >> :) moge wyslac ile zechcesz ...byle twoja poczta nie uznala tego za spam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdyskredytowany FAN Sztućca 0 Napisano Luty 11, 2010 Narka do przyjścia sztućca a może jeszcze nic straconego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 A teraz mi doradzcie. Mam zajady Juz łykam witamine B2, ale czym to posmarowac, bo boli Nawey nie moge dobrze sie wyplakac, bo nie moge otworzyc ust :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 ok, czekam, to slij fotę przy okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 zajady posmaruj spirytusem :) to takie troche drastyczne, ale podobno szybko pomaga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 cholreka.. nigdy nie mialem zajadow ale znajomi uzywaja nivea zdzirka co z tym odczynianiem zimy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 kabel a mi też wyślesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 czesc Cicho :) a pewnie ze wysle ...mloda jestes to i zjesc wiecej mozesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 cicha spirytusem ??? Jeszcze w pracy powiedzą, że pije :D Posmarowałam najpierw kremem bambino, ale później stwierdziam, że pewnie sudocrem byłby lepszy :O ale pozostawia białe ślady :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 chollerka....hmmmm...ja właśnie też leczę zajady :O siora kupiła mi jakąś maść...ale nie pamiętam nazwy Co do spirytusu, to chollerka pamiętaj....smarujemy od zewnętrznej strony lica a nie od środka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 więc oże zovirax? nie wiem... albo może tribiotic :P ta maść działa na wszystko a kosztuje niecałe 2zł saszetka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 mi na zajady zawsze pomagala B12. Kabel, odczyniam zime, wiesz, czry mary, myszy, krew i te klimaty najdalej w sobote zaczna sie roztopy, zobaczycie :D place 200zl temu, kto pojdzie dzis za mne do pracy na 4h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 a propos kremu... nie sądzę żeby pomógł bo to ma się zagoić a nie nawilżyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 ale sudocrem jest wysuszajacy cicha, moglby pomoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 psychiczna ja jestem chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 cicha właśnie tribiotic obil mi się o uszy. wypróbuje go :) Dzieki ! leniwcu akurat ja używam spirytusu tylko do ciast :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 ale ja mówię o kremie bambino :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 cicha, no to cho, powiem ci co i jak, przybywaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach