rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 ee zdzira to tylko takie pierdu pierdu :D :D ja se zjem parówki na kolacje wiem niezbyt to oryginalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 ja na kolacje mam szaszlyki z wczoraj mam nad soba dwoch 11letnich sasiadow, maja ferie i caly weekend napierdalaja w pilke, teraz znowu zaczeli:o chyba sie tam przejde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 bądź jak wściekły byk , jak lew ... daj im popalic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 ale maja takiego przystojnego ojca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 dla kafezdziry - nie kazdy lubi to co ty, nie sadz innych swoja miarka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 nie grzesz kobieto myślą , bo wkrótce zgrzeszysz i uczynkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 rewq, no co ty gdzie sa wszyscy? widzieliscie, kto jedzie na eurowizje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zastanów sie Napisano Luty 15, 2010 nad sobą kobieto:o prawdziwa z ciebie zdzira i nie ma co sie z tego cieszyć:o los nierychliwy ale sprawiedliwy i nic w przyrodzie nie ginie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 to się wczoraj działo :D Widzę, że mieliśmy gościa...a ja nie rozłożyłam czerwonego dywanu.....ale do niej raczej pasuje różowy...a takiego u nas brak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 Leniwiec co tak cicho siedzisz , skubiesz se listki ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 zastanawiam się nad egzystencją życia ;) i nad "fenomenem" ostrej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 eee też masz o czym rozmyslać ... Ostra ? co WY macie z tą laską , po co wam te utarczki słowne :D i w ogóle o so chosi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 Cicha :D rewq---to zaczęło się jakiś czas temu.....jechała po jakiś nickach....i nie wytrzymałyśmy....:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 aaa chypa że tak .... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzystencja życia Napisano Luty 16, 2010 czyli masło maślane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Id8AR99LHkY dzisiaj nastrojowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 rewq---przecież nas znasz...my jesteśmy Aniołkami....;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 widzisz, jak się rozumiemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 jaki tu spokoj, na na na..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 zdzira i jak tam sąsiad ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 klon --->>> oj ja umiem dowalić ale .... jak się komus nalezy i nigdy pierwsze nie atakuję , zawsze stosuje samoobronę słowną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 Zdzira :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach