Gość sprawdzone und potw Napisano Luty 17, 2010 cicho ty pedale gópi zamknij ryja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 a teraz ja się wpiszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 :D;) cicha i z kim ty rozmawiasz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 17, 2010 Orange zaczynają atakować nasze psy. Tego już za wiele !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 pedał to cie orange robił i nie dorobił najwidoczniej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 wiecie że jeszcze tylko pół godzinki i drepcedesem do domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 zaraz zaaplikuję oranz masę smołową i zamknie swoją jadaczke:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 dreptankiem to nie masz daleko cicha aby jedno dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 no drepcedesem nam jakieś 10 min przez te zaspy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 trzeba pobuszować i odwiedzić brum:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 ja ide 5 km do domu pieszo za 30 minet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 Bliziutko ,latem spoko masz cicha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq norma ale dalsze 5 km już chyba dłużej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 problem w tym, że mi się nie chce... i dopóki mnie sytuacja nie zmusi - dojeżdżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 ale jak dojężdzasz to dalej jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 dokładnie z parkingu pod drzwi w firmie mam ok 700m :P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 Też tak nauczony byłem,wszędzie samochodem na bliższe trasy.Aż złapały mnie takie skurcze w łydkach,że rano z poscieli nie mogłem się wytoczyć.Teraz wszędzie do 10 km na pieszo czyli tam i z powrotem po 5km i bolączka przeszła jak reka odjął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 jesli mowa o chodzeniu, to okazalo sie, ze nie mam tych ziemniakow, co myslaalm, ze mam i musze zapiertalac do sklepu no to idem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 i na zdrowie wyjdzie zdzirka. A zamiast pyrów ryż radzę bo się nie spostrzeżesz jak okraglutka bedziesz.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira za dużo spala w trakcie stukania w klawiaturę, żeby przytyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 W niedzielę kluski sląske robię to ziemniaczki tylko ale tak zamienników masę jest i bardziej syte są.Mniej kaloryczne też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 ojjj zjadłabym śląskich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 i to dziwne klon mi jest przy kompie straciłem od ub.r.15 kg. i waze obecnie 80 kg.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 a potrafisz to robić cicha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 a ile masz lucuś wzrostu ? :) uciekam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 174 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 no właśnie koorva nie :P ale mamy taką jadłodajnie "śródmiejska" i tam zawsze mają dobre śląskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 17, 2010 jest nadwaga ale ,żona i tak mówi ,ze mało jadam.Przez komp nie ma czasu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 ojj to taki niski jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach