Gość Napisano Luty 18, 2010 len, z przytupem rewq, jesli to ty to sie zaloguj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 aha, to teraz juz w ogole nikt nie pisze:o no i czad. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira....dokładnie tak :O Jak się pojawią....to ja będę milczeć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira---rewq zajęty bajerowaniem Sety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 aaa, sorry, zapomnialam, ze rewq ma wielka love Leniwiec, co przed chwila jadlas?? wiem, ze cos jadlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira.....masz szósty zmysł czy co? :P taak...jadłam...activie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 Prosiłem o interwencję włascicielki topidła na smietniku żeby wykasować debili :-) i się jak widac nie doczekałem. Mam ciekawsze zajęcie niż pisanie na forum pełnym gówniarstwa , trolli , Tępych siostrzyczek, fałszywków itp. :D Także bez urazy , przynajmniej prosto z mostu piszę co myślę i wiem że nie jestem w tym odosobniony , ale mówię za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Nie pomyślcie sobie czasem, że się dąsam . Po prostu mam od cholery zajęć :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 cześć z pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 także lubie was kobitki ale dzisiaj to mi się wyjatkowo odechciało pisać , tym bardziej że weszłyście z nimi w dialog ( do czego macie prawo ) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 przeczytałam :O i doszłam do wniosku, że Wy wszyscy jesteście pokoorvieni:O:O z ladaco i bandą na czele :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq---twa wola :) Zdzira....zaczynam "podziwiać" tępą za jej upór w dążeniu do zbratania się z De....jak widać, ciągnie swój do swego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 cicha- bez nerwów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 sztuciec rewq, masz racje, pewnie. I masz o tyle bardziej komfortowa sytuacje, ze nie latwo cie sprowokowac geeralnie wychopdze z zalozenia, ze jak mamy sie bawic, to niech kazdemu bedzie wesolo, a co. a zreszta juz na poczatku dzisiejszych wpisow napisalam, ze mam dzisiaj zly humor (w domysle ''nie wkurwiac mnie'' ) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq----poprawka...to TY wszedłeś z nimi w dyskusję :P Cicha...ja mam zajebisty humor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 ale ja wcale nie jestem zdenerwowana:O ja jestem zdegustowana i zastanawiam się jak długo ci kretyni się ukrywali:O a teraz po czasie wyszło szydło z worka :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 "wykasować debili" - póki co to chyba byłoby karalne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Choć nie twierdzę że nieuzasadnione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 cicha, ale o kim mowisz? bo ja sie pogubilam. jacy 'oni'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 klon...ale za to jaka by to była frajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 nic tu po nie, idę skupić się nad obowiązkami :O jak się przerzedzi to dajcie znać :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira...jak to jacy "oni" KOSMICI!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 dziecinada, dziecinada, dziecinada :O To tyle w tym temacie. Nie chce mi sie pisac, bo gdybym chciała bawić sie z dziecmi, pracowałabym w przedszkolu ( bez podtekstów zdzirka) Chociaż tam dzieci sa duzo inteligentniejsze od zadymiarzy tu na forum. i można z nimi kulturalnie porozmawiac. Tak jak powiedziałam. Raz zniżyłam sie do pewnego poziomu i więcej tego nie zrobie. I zaczynam rozumieć dege... w pewnych kwestiach. A te osoby, o których mówię sami wystawiają sobie świadectwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha --> naprawdę wierzysz w to , że debile wyłączą komutery, gdy pojawią sie pierwsze przebisniegi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha.....nieeeeeeeee odchodźźźźźźź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 :D dobra. proponuje policzyc do trzech, wziac gleboki oddech i poczuc mega dystans. To tylko forum:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 psychiczna mówię o tych wszystkich debilach, którzy żartowali sobie nie smacznie na kilku ostatnich stronach :O a teraz sajo nara :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ok......to olewamy TE OSOBY ciepłym moczem i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach