cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 Podsumowujac słowa Klona_ Olej to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 klon- absolutnie masz rację :) Zdzirson- nigdy mnie chyba nie przestanie bawić :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 W sumie to te komentarze pomarańcz i nie tylko są zabawne ... myślą że znają kogoś bo ma nika na forum i cos tam napisał ? Niedługo zostaną tu same przygłupy :-) :D :D :D miłego dnia wszystkim , możecie uznać że się obraziłem tak mają starzy kawalerzy :D którzy biorą wszystko do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 no to skoro juz wszystko sobie wyjasnilismy, porozmawiajmy o czyms milym. jakie macie plany na weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq odbierz maila od koleżanki chollerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco..........problemy z połączeniem zwalę na zbyt duże oblodzenie na linii :O jak przyjdą roztopy to wszystko będzie git, prawda? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 rewq- nie przesadzasz czasem? Zdzirson- ja und majnen kawaleren pojedziemy chyba opić wielki post do znajomych ze studiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 i znowu beda sie gzdzic po katach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 "skoro to co piszą gimgówna i frustraci to dla ciebie wykładnia prawdy na mój temat to też troszkę ciebie opisuje" sory rewq, ale to co piszą "gimgówna i frustraci" to pisuje raczej Ciebie w tym momencie a nie widelca, a Ty robiąc dokładnie to o czym mowa, za moment zaprzeczasz. Przeczytaj czasem sam siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 ja mam zamiar pic juz od jutra, oblewam post, srode popielcowa, weekend i fakt, iz moja przyjaciolka sie wczoraj obronila aa, i moze zalicze kino jak nie avatara, to ksiezniczke i zabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 zdzirka na weekend czekam jak nie wiem co Spędzę go z moimi chollerkami Jak nie wiem jeszcze , ale wystarczy, ze wtedy mamy czas dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 a ja wybieram się na narty :P będę szusować po stoku i podstawiać kijki co ciekawszym okazom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec, co nic nie piszesz? Aha, i mam pytanie, ktore przyszlo mi do glowy dzisiaj w srodku nocy. CO SIE DZIEJE Z PZU????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 cicho- własnie o tym mówię :O Ale już spokój ok? Zdzira- czyli będziemy robić to samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 Cholerka, no wlasnie ja nie wiem, czy u mnie bedzie mloda (stad ten kinowy rozszczep), bo aktualnie feriuje sie u dziadkow i nie wiem, czy bedzie miala zyczenie wrocic na weekend do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 PZu jest w domu i czeka na swojego Krzysia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 nie wiem gdzie jest PZU :O może jest na zwolnieniu i dlatego nas nie odwiedza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a oranże tylko napisaly Napisano Luty 18, 2010 dlaczego rewq tak zawziecie probuje udowodnic ze przejmuje sie wpisami gimgowna i reszty jezeli jego wpisy swiadcza o czym innym? Nawet jego towarzysze zaczynaja to zauwazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 juz myslalam, ze cos sie u niej stalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 jaki tu spokój na, na, na, na......nic się nie dzieje....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 orencz, wypade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 jak dla mnie to Wy wszyscy dzisiaj możecie wyjść i pocałować klamkę z drugiej strony :O a ladaco jako pierwszy :O dziękuję za miłą pogawędkę, pora chyba zwijać żagle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 :o:o:o:o:o:o jest tu ktos, kto nie strzela focha?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Ale czasem muszę isć zajarać, a czasem nawet popracować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a oranże tylko napisaly Napisano Luty 18, 2010 ja nie strzelam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha ma mnóstwo brudnych garów w zlewie. Mnie też to wyprowadzało z równowagi, dopóki nie kupiłem zmywarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 klon:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 ja nie strzelam Jak juz wcześniej wspomniałam jestem poważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha...ja Ci zaraz zwinę żagle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 Klon teraz już wiem dlaczego jestem taka spokojna Umyłam naczynia rano i teraz mam pusty i lśniacy zlew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach