Gość to żałosne nie możecie Napisano Luty 26, 2010 żyć bez ostrej. Jesteście bez niej beznadziejne i nie macie o czym gadać. Żal. Tak na nią jedziecie, a to wy jesteście puste i bezwartościowe. Bez niej jesteście niczym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 widwelec poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 uderz w stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 nie mniej żałosne niz podczytywanie, pisanie na pomarańczowo i zalenie sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 aj niułyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 chyba wszyscy niułyt ;) A teraz przyjemniejsze rzeczy :) Niech maja o czym poczytać. Juz niedługo wiosna :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 z życia wzięte http://demotywatory.pl/1061511/Co-robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 Dorota Gardias powiedziala, ze w nast tyg ma wrocic zima, ma padac snieg i przymrozi. Ale ponoc tylko na kilka dni:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 Cholerka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 chollerka :D:D:D:D:D:D dobra, powoli się ogarniam do pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 :D :D :D ja jednak zostane przy kafeterii :D :D http://demotywatory.pl/1033991/Dobre-hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 widelec wiecie, kto spiewa te piosenke do majki???? wlasnie sie dowiedzialam:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 nie trzymaj nas dłużej w niepewności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 hah:D:D To ala boratyn, jedna z tych lasek z Blog27, nie ta, ktora poem wystepowala w 39.5, tylko ta druga. Ale numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 :D :D :D później zaglądne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 to ja się pojawiam....a wszystkich wcięło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 aaa....zapomniałam dodać.....look na moją stopkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 hah:D:D Leniwiec, podpadniesz naszej górce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira....przecież to oznaka uwielbienia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 figiel no tak.... pierdolna ja zaszczyt, ze cytyjesz ja w swojej stopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 *pierdolnał, sory:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 figial :D a gdzie rękawiczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Pierścionkiem chciałam się pochwalić , to i rękawiczkę zdjęłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 dobra, napisze cos, zeby nie bylo, ze zignorowalam figla co tam, co tam? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 ooo figiel, cześć ;) Jak dawno Cię nie było, co słychać? Co u Ciebie?? :) zdzira- wiedziała, że ta laska od majki tak się nazywa, ale nie wiedziała, że była w B27 :O Tak czy inaczej jest lepsza od Toli Sroli :O Leniwiec ja jestem i będę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 figlarka.....zaręczynowy???? Śliczna ta cyrkonia....pięknie świeci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Psychiczna nie co tam , co tam , tylko pierścionek chwal :D Widelec się pracuje no nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Leniwcu no wiesz ?? myślisz , że dam sie tak złapać ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 figiel- jaki pierścionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach