cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 julk i powiedz mi dlaczego masz do mnie pretensje, jak w tym czasie byłam na rozmowie o pracę, i nie byłam na kafe...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 do Ciebie cholerka pretensji nie mam, ale nie rozumiem dlaczego uważasz, że jestem wulgarna skoro od poniedziałku w pracy na necie nie siedzę, a jest czwartek ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 julk- wydaje mi się że grubo przesadzasz. Po pierwsze, w tym gąszczu postów łatwo jest nie zauważyć że ktoś napisał. Po drugie, nie znam innej osoby, która tak by się oburzyła za to, że ktoś jej nie zauważył. A po trzecie,to, że cały dzień się "czaisz jak debil żeby napisać na kafe" no to wiesz.... nic nie powiem. Nie masz powodu się gniewać przecież :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 julk spoko. Tylko kiedys w pewnej sytuacji przeklinałaś i teraz tak i tylko tak powiedziałam. Bez podtekstów. A poza tym co slychac?;) Kiepsko w pracy z netem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 więc jak nie do chollerki to do mnie i zdziry i klona?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 a w ogóle to nie fochaj się jak dzieciak tylko ładnie z nami pisz póki jesteśmy i cię zauważamy :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 no, no.. bo ja za chwilke idę spac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 a Ty Widelec nie rób takiej skwaszonej miny :O nie powiem, bardzo miło mi było dzisiaj koło południa, gdy wszyscy jak jeden mąż przywitaliście mnie chórem z uśmiechem na twarzy i jakże niecierpiącym zwłoki zapytaniem "julk, co u Ciebie? Nie było cie już tydzień, opowiadaj co słychać" Aż człowiekowi cieplej się na sercu zrobiło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 chyba jestem za stara an to forum bo zamiast miło spedzic czas obrzucamy sie błotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 ale przecież nikt nikogo tutaj błotem nie obrzuca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 julk- czy ty aby nie przesadzasz? weź przeczytaj na spokojnie swój post, czy masz powód, żeby strzelać fochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 25, 2010 dobra, ja idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 25, 2010 Po prostu poczułam jaka przepaść nas dzieli. Z całym szacunkiem, ale idę spac, bo niedługo i tak będę mieć pobudkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 25, 2010 myślę, że nie mam powodu do strzelania fochów i dlatego właśnie ich nie strzelam ;) ja po prostu przedstawiłam swoje zdanie w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julk w pracy się pracuje Napisano Luty 25, 2010 a nie doope na kaffe sadzi:jak masz do kogoś wąty to do swojego pracodawcy:p kolejna popierdolona :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 widzę że wczoraj nastąpiło jakieś nieporozumienie między Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 1. Czytam wlasnie o tym ''nieporozumieniu'' i jakos niezabardzo kumam osochosi, nastepnym razem nie omieskzam zorganizowac jakiegos wirtualnego orszaku powitalnego, nie wiem, moze cos takiego? http://tnij.org/fzww :o Julk, wez sie ogarnij, nie przesadzasz?????:o 2. Wczoraj wieczorem wpadli nasi przyjaciele, laska sie obronila na mgr, przyniesli flaszki i siedzieli do 3ciej, jestem z lekka skacowana und niewyspana, ale warto bylo Piatek uwazam za otwarty, milego dnia ludu pracy (nieobecny i obecny) Ja dzisiaj znowu wagaruje, tylko ciiii Od razu zapytam, zeby potem nie bylo, ze kogos olalam: Jak sie wszyscy macie? Co u was slychac? Wyspaliscie sie wszyscy? Bielizna zmieniona? Sniadanie zjedzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 A gdzie tam :D Ja żadnego nieporozumienia nie widzę :D Tylko stwierdzam, że jestem stara w sensie psychicznym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 cześć leniwiec i zdzira, i WSZYSCY NIEOBECNI jeszcze tylko jeden dzień i weekend!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 26, 2010 Siemanko . I ja też poczytałam troszkę, ale mam nadzieję,że dziewczyny się dogadają:D Witam wszystkich :D udanego dnia , a ja już stąd wychodzę, bo mnie chyba pokarało cuś. Mam zapalenie spojówek, więc nie bardzo jest możliwość siedzenia przed monitorem.Łzy zalewają wszystko :D Jak się pod kuruję, to posiedzę dłużej.Bądźcie grzeczne :D:D:D:D:D Miłego dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 jolk, nie przesadzaj, ja tez mialam zapalenie spojowek miesiac temu i siedzialam przy kompie non stop kolor, poprawilo mi sie nawet od tego:D:D ale moze dlatego, ze jestem juz kafeteryjnym kombatantem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 '' moje zycie, jeden esemeeeeeeees (...) nie przestawaj pisaaaaaaaaaaaaaaaaaaac'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 ja już się czuję, jakby był weekend :D Zdzira...lepiej będzie Ci się pracowało z dzieciakami :D A jak ładnie im pośpiewasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 no zesz... :O nie wysłało sie :O zdzirka wiec tak " mam sie dobrze. Słychać u mnie napiecie przed..., nie wyspałam sie, bielizne zmieniłam i zjadłam śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 zdzira- tez majkę oglądałaś z rana? Ja niestety tak, i normalnie jestem zszokowana płytkością :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 Leniwiec, napisalam przeciez, ze dzisiaj wagaruje podzwonilam gdzie trzeba, zagadalam z kim nalezy i mam wolny dzien to juz drugi, ale co tam, nie mozna sie dac tak zaorac, prawda? przemeczony pracownik to zly pracownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 widelec plytkoscia czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 ja przepraszam, ja chciałam wyrazić mój smutek, żal i oburzenie bo nikt mnie nie przywitał i nie zapytal co slychać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 26, 2010 widelcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach