ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 a to tylko wam sie tam wydaje drogie picze i prącia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 nie wiemy a jaka to piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 niestety to nie jest prywatny na szczęście topik i mogę was odwiedzać kiedy mi sie zachce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 a ochote mam w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 więc potowarzysze wam serdeńki z lekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 no dobra, to juz czas. ostra, wiem, ze czytasz, siema:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco jestes smieciem Napisano Marzec 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 ...choć opowiem wam bajeczkę, bajka będzie długa:D... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 o ta: http://www.youtube.com/watch?v=5UCV2-dVrnM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 idzie kominiarz po drabinie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 tu zadzwoni, tu zapuka, dzień dobry pani kluka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 a ja się nie pochwaliłam....kupiłam sobie laptopa...i teraz będę pisać z Wami wieczorami :D:D:D chollerka...where are you Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 Len....rozowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 no nareszcie Len Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 widze ze komputeryzacja i na drzewa dociera:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Zdzira...niestety nie Były tylko białe i czarne....więc mam czarny ladaco....ja też chcę mieć przyjaciół....nawet jeśli to tylko internetowi przyjaciele ;) p.s. zg.z informacjami Ostrej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 co sie dzisiaj dzeje????? czemu nikt nic nie pisze????? zaraz wylacze komputer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 Len:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 Len...jam ci jest twój przyjaciel do grobowej dechy:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 12, 2010 nie odchodź Zdzira ja cię czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 mowcie do mnie, wyobrazcie sobie, ze jestem na lozu smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 ...mimo, że różni nas róznica poziomów Len myśle ze jakoś to przezyjesz i bedziesz umiała z tym zyć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 12, 2010 Zdzirka jestes na łozu teraz ? mniammm a co robisz ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 a przewalam sie tu i tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 12, 2010 cisnienie mi wzrosło :D ]cześć] zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Zdzira...wstrzymaj się do 29 :O Bo nie stać mnie na wieniec ladaco....różnimy się baaaardzo poziomami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 len....tak, przedewszyskim poziomem odległości od gruntu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach