Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Gość madziunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez jej nie widze:(

ŚL -- mogę lekko wspomóc :D A wiosna idzie jak diabli, tulipany na działce wyłażą , żonkile i krokusy, ale dopiero, co śnieg do reszty stopniał.

ŚL --- >>> tu i ówdzie , a ostatnie trzy dni mnie w ogóle nie było.Wyjechałam, a laptopik sobie został w domciu :D:D:D

klon -->> na tyle co ja znam się na roślinach, to na pewno krokusy :D

Gość
🖐️ wlasnie sie zastanawiam czy nie umyc okna:classic_cool: mam do wyboru jeszcze sprzatniecie szafy i przeoranie zabawek mlodej celem oddania czesci do domu dziecka. cobyscie wybrali??:classic_cool:

Gość
fan❤️😘 nie no, jasne, ze tak. wpadloby jeszcze troche ciuchow, jakies buty. Chyba faktycznie zrobie dzisiaj dobry uczynek;)

Gość
[czerwona jak cegla] :classic_cool:

Gość
Lenp🖐️ przeganiasz mojego fana?:classic_cool::P Lepiej nie Len, gdybym dokonala tego pod okiem mlodej, odrzucilaby moze ze 2 zabawki. A tak nawet sie nie zorientuje:P Ale piekna pogoda:D

Gość
yyyy.....nie wiem w koncu czy wyslalo sie to, co napisalam. cos znowu nie tak z kafe:o

Gość
pochwale wam sie:classic_cool: w sobote stalam sie szczesliwa posiadaczka Xboxa :classic_cool:

Gość
ostatecznie to ja sponsoruje jej to krolestwo wiec.... :classic_cool::P oj ciiii, Len, jestem przegrancem zyciowym, daj mi sie chociaz nacieszyc konsola:classic_cool: Dlaczego top obumiera?? I gdzie sa wszyscy????

Zdzira....nie mam pojęcia gdzie się pochowali :O Ale ta choroba dopadła nie tylko top ale i kafee :O Znając życie cholerka biega po okolicy ze swoimi cholerkami; widelec pracuje na Naszą emeryturę; klon bajeruje Przerwę; Jula ma nadzór neta; PZU....zajmuje się pzu :D