Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 coś, na pozytywne nastawienie na weekend :) http://www.joemonster.org/art/13850/8_kultowych_powrotow_z_krainy_wielkiego_obciachu http://www.youtube.com/watch?v=-tfsL9Kq8R8&feature=player_embedded http://demotywatory.pl/1326253/Przetrwam Jeśli góra idzie do ciebie, a ty nie jesteś Mahometem, to spierdalaj!!! Bo to na 100% jest lawina ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 hahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zdzira....o matulu....rozszczepiła Ci się głowa???? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 moze tak byc:D fajne fajne to co zapodalas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 dzięki :) zadbałam, żebyś miała dobry humor na weekend ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 moj dobry humor na weekend jest gwarantowany, mam 3 imprezy, przyjezdza do mnie przyjaciolka z wroclawia, a do tego wczoraj i dzis mam wolne ostatnio zyc nie umierac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 .....a ja się tak starałam no cóż....zazdroszczę :O ja wczoraj się dowiedziałam, że z majowego wyjazdu nici bo kumpela nie dostała urlopu...muszę coś innego wymyśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 haha:D Len, widzialas?:D:D Jednak masz sie jeszcze dla kogo starac: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4430907 dojdz do postu z 9:11 Czytaja nas :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 a, sory, gdzie moje dobre maniery Ostra[chuja ci w dupe] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zdzira.....kuźwa...a ja taka nie uczesana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 hahahaha.....tylko uważaj Ostra na zadry, jeśli używasz drewnianego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 Nie spisalas sie dzisiaj Len, nie spisalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gu gu gagga Napisano Kwiecień 9, 2010 Leniwcu, znajdz wiecej stron nt pielegnacji wasow, tej brzyduli sie przyda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 ok....poszperam :P Zdzira...jutro się poprawię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 aaaa, no jeszcze do moich powodow do radosci zapomnialam dopisac jeszcze jednego: dzis wyplata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 hahahhaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 troche mi sie nie zlozylo to zdanie:o ale wiadomo o co chodzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zdzira...no dobij mnie :O Ja już o swojej dawno zapomniałam....a to dopiero początek miesiąca muszę poszukać sponsora ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna na wagarach Napisano Kwiecień 9, 2010 ok, to ja sie juz nic nie odzywam o tym, co mam na biad bo juz kompletnie padniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 ladaco...nie dla wszystkich :O ok...coś w temacie :D http://www.joemonster.org/filmy/18978/Jak_wyhodowac_rasowe_meskie_wasy_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zdzira.....nie zdradzaj mi....bo ja mam dziś tylko 1,5l wody :O jestem na diecie oczyszczającej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Cześć U was przynajmniej wesoło :D:D:D, oj dziewczyny :D:D:D:D Pozdrawiam, bawcie się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Jolkaza :D U NAS zawsze przyjemnie i wesoło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zdzira.....speszal for YOU :D http://www.youtube.com/watch?v=-tfsL9Kq8R8&feature=player_embedded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 jakos tak dziwnie...... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Zdzira..... to prawda.....nie mogę znaleźć sobie miejsca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 12, 2010 cześć ale dziwnie no nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 nie chce mi sie czytac nawet tego, co pisza na kafe, ludzka bezczelnosc chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiac:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 12, 2010 widzisz, najlepiej przeżywać takie zdarzenia po swojemu, bo zawsze się znajdzie ktoś, kto skrytykuje i obrazi. Powiesz o prezydencie źle- tak jak kiedyś mówiło się źle- jesteś cham nieczuły na tragedie Powiesz o nim dobrze, a kiedyś źle- jesteś hipokrytą i lizodupem Powiesz o nim dobrze, bo kiedyś też mówiłeś dobrze- na pewno ściemniasz. Wkurza mnie już to wszystko, zwłaszcza że zginęło mnóstwo ludzi POZA prezydentem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 w ogoe wytlumaczcie mi jakim cieciem trzeba byc, zeby sobie z tego zartowac, robic podszywy o tej tragedii, silic sie na temat pt ''czy sa juz jakies kawaly nt. katastrofy?'' :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach