POTIKI KIKI 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Myszka pozdrawia kotka gatulaki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POTIKI KIKI 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 an felis ,borume namilame me ksenes gloses,ala ja na kseris ego den ksero anglika esi pistewo ....ime siguros den kseris elenika...katalawes do gatulaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gatulaki 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Potiki kiki vuubec na rozumim co psala k mne:D NE EGZYSTUJE RZECKI K MNE:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Niech napisze jeszcze raz, tylko wolniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 siema dla wszystkich Stara miłość nie rdzewieje,więc po wielkiej tułaczce zjawiam sie na "stary temat":P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 zdzirka czy to ty czy zdzirka twój:D Uwielbiam rosół z makaronem i wszystkie zupy więc moze sie jeszcze załapię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 ladaco co eto pk? czy ty tutaj gospodarzem?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 13:15 Spiący leniwiec wszyscy się nudzą??? -------> ladaco nie przeginaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Chętnie się załapie ale nie można byłoby tej marchewki wyeksmitować.Nie neguję jej w innej postaci jest znakomita ale wspaniałą zupę nie należy chrzcić jak jest po.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 http://polandian.home.pl/wp-content/uploads/2009/04/wuzetka.jpg proszę na deser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 a juz po takiej okruszynce chociaz na fotce byłas za bardzo .......no .....powiedzmy........szczupła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 ladaco zagięli na ciebie parol,bedziesz częstym gościem na drugiej stronie bramki.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ja ostatnio jestem tak zapracowana, że nie mam czasu na kafe a widzę, że tu dziś ruch jak na Marszałkowskiej :D tule "nowych" kafeterian :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 śpioszek Rozpływam się w czułościach twoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 ŚL Odezwę się.Zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 czy to jest już jakichś desant - pewnej osoby ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Jolkaza a kogo masz na myśli:P:P:P:P:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonełe orencz Napisano Kwiecień 21, 2010 czlowiek galazka pisze na degeneruchach. a co robisz u nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Zdzirsonełe jak ja Cię love że już mi słowów brakuje moja ty Anno S. ps. ale wolę torturkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonełe orencz Napisano Kwiecień 21, 2010 aktualnie nie moge sie oczernic bo nastal czas podszywu i prowokacji, a niezalogowanie zmniejsza szanse wtopy o 80% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 jak to było w powiedzeniu / porzekadle /?.......uderz w stół, a .......... nożyce się odezwą ? :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eheeheehe Napisano Kwiecień 21, 2010 siemanoo. co robita ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonełe orencz Napisano Kwiecień 21, 2010 zalezy kto pyta my w fanem wywolujemy sie telepatycznie, wiesz jolka, braterstwo dusz Ja czekam na zapiekanke i Lejsy solone, a wszystko to by zarliwie konsumowac podczas meczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 stękamy, a czemu się pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 sorry PK, ale dzisiaj w tv3, słyszałam o interwencji strażaków w stolicy, że ktoś zostawił coś na kuchence i ...........parsknęłam śmiechem, aż domownicy po sobie popatrzyli, czy u mnie wszystko ok. Taak, ja też kiedyś ze Śródm. jechałam na Mokotów sprawdzić, czy zupę wyłączyłam, ech..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ladaco, a ty co, prorok jaki , cy cuś ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonełe orencz Napisano Kwiecień 21, 2010 no wlasnie, smiech smiechem ale gdyby cos sie zajelo ogniem, wcale by nam nie bylo tak do smiechu:o nauczke mam, oj mam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Pk , łatwiej się śmiać jak nic się nie stało :D, ale na pewno strach w oczach miałaś - wierzę. Ladaco, myślę jednak, że ten top jeszcze pociągnie, więc nie kracz :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Porąbany :D Jolkaza miło Cię tu widzieć :D Zdzira, a Ty przestań wzniecać spory jako cytrus :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 P.S. Zdzira, Widelec, Klon....śpieszę z info, co by zaspokoić Waszą ciekawość i potwierdzić news dnia: TAK, seksuję sobie z menem ....o kilka lat młodszym ale pełnoletnim-bo sprawdziła dowód tożsamości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach