cholerka... 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nie nadążam, wiec tylko machne sobie Zreszta i tak nikt o mnie nie pam,ięta :P Oczywiście rzuciła mi sie informacja w oczy iż Len sie seksuje Oł ... je... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 cholera...jak to nie pamięta Cie nikt? :O Jadę dziś metrem i stoi sobie grupka chłopców i opowiadają sobie, że cholera to....że cholera tamto....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 ladaco...lepiej wyleczyć zdychającego zwierza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Leniwiec przynajmniej oni o mnie myśleli :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podlosc Napisano Kwiecień 21, 2010 polecam lubiącym dobrą zabawę :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1009002705 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 też to miałem na myśli jolkaza ale wolałem aby byłas górą.....aby raz:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 a kto ukołysze mnie do snu? Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ladaco....spokojny Twój zarośnięty :O Zawsze się ktoś znajdzie :P ludziki internetowe :) Dziś już mamy czwartek :) bobasek...nie rycz...kupię Ci smoczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Leniwe baby :D ps. Zdzirsonówna dzie jesteś :-( ? tęskłem za Tobą od wczoraj odezw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Obsesyjny Fanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 :D No to popisali , pogadali i czas zabrać się za pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 :D ale pogadali nie ma co kilka stronek się zebrało między 7.00 a 8.00 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Witam Fan jak cię czytam, od razu przypomina mi się scenka z kabaretu, gdzie stoi wyrko, a nad nim wisi napis " ja cie tu lawju" hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 bo ja lawju moją Annę S. , mojego zdzirsonka nie ma tu miejsca na śmiech to powaszna sprawa jest :D bo to miłość tylko w ćwiartce odwzajemniona albowiem psychiczna rzekomo kogoś już ma :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 nowo przybyłym :D Fan nie poddawaj się...i ustaw się w kolejce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 widzę że chcąc mi zrobić dobrze ( na sercu :D ) zapodałaś swojego starego nicka :-) ciekawa propozyszion czyli między 8 a 17 możemy nieco poharcować :D byleby nas nie wywalili na erotyczny bo wczoraj pisaliśmy dużo o wadzajnach ( co prawda sztucznych ale zawsze ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ŚL masz racje, sportowy rytm życia, to jest ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 rewolucyjny sen ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Słuchojcie na chwilę idę popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 a może bez kolacji poszłaś patuli ? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ja też was opuszczę, bo muszę jechać do b. miasta wojewódzkiego, na zakupy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bot aster290 Napisano Kwiecień 22, 2010 to gadaj ino szybko, bo wychodzę polansować się na wsi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Zdzirka monitoruję topike :D zaraz wracam ino się wyrobię z robotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 siema wszystkim i nowo przybyłym Zdzirka z ust mi to wyjęłaś,gdzie sie ten diabeł PS znajduje.Na forum go nikaki,Czyzby zmienił pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 :-o U mnie wszystko wyglada o tak: http://www.youtube.com/watch?v=TD2HKM7mN1s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 o zesz a tak zazegnywał się ,ze nie będzie pod czarnym nickiem,to ci przechera:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 No co ? Zakochał się. To zmienia perspektywę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ja mega tęsknie :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Klon Na temat byłego PS masz lepsze info aniżeli ja.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach