Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 :D :D :D ale Zdzira chwilowo też Cię opuszczę bo idem na Polsaten na Wydarzenia do potem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Zdzira...skoro Twoje towarzystwo tak szybko wymięka przy piciu...to Ty pij ze szklanki a im daj kieliszki -będzie wtedy po równo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta księdza polecam Napisano Kwiecień 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 siema Przyjemnej niedzieli Wyrazy wspólczucia zdzirka.:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Uwazajcie dzieci po 30stce będziecie mieli najazdy zrytych berecików na oranż.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Zdzirka również udanej niedzieli ja Ciebie lowju aj lowju aj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 diable rogaty :P Fanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 siema Bobasss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Nie bobassssssssssss tylko jak/w.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 :D niemowlaczku ty ps. baby poszłu stąd się umalowac , dzisiaj niedziela trza na msze iśc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Jeszcze nie byłeś? a to trzeba być na 7.30 i oki.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 a ja miałem teściową co mogłem ja na rekach nosić,taka wspaniała była.Niestety już nie żyje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 a skąd miałaś wiedzieć jak wieku nie ujawniałem a doskonale się bawiłem o wiele wcześniej.Rewq zadecydował inaczej a właściwie mója niewyparzona gęba:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Bobasek co masz dokładnie na myśli ? Zdzirka --->> powiedz mi coś miłego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Bobasek co masz dokładnie na myśli ? ---------------------------------->. rewq przyzwyczaj sie do mojej dadaistycznej nowomowy,gdyż bez przerwy będziesz sie pytał.:D Miałem na myśli,ze niepotrzebnie wyskoczyłeś przed szereg,teraz już zmienia postac rzeczy.Przeciez tutaj na stałe nie przebywałem tylko z doskoku.:D Podejrzewam ,ze klon znał prawde o mnie tutaj,dlatego takie wyważone wypowiedzi miał w stosunku do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 hahahahahahahaha WOW!!! jaki komplement otrzymałem od CIEBIE zdzirka c h ł o p a k i .:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 pogruchajcie sobie dziewczynko i chłopaku:D:P:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Bobasek no niestety ja walę prosto z mostu i demaskuję wszystko i wszystkich , nawet sam siebie demaskuję :D :D Zdzira --->>> żadnej fokełe i lachona , spokojnie se wypoczywałem , napiertalałem w szachy na kurniku , ogladałem TV, jeździłem rowerem po lasach i polach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 sama jesteś zboczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spiący Leniwiec Napisano Kwiecień 25, 2010 Dobry Wieczór :) Właśnie wróciłam z Pól Mokotowskich (dla nie wtajemniczonych-to trochę większy park)...Pogoda rewelacyjna i ogólnie było zajebiście...tylko tłok niemiłosierny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 I w dodatku zapomniałam postawić sobie krechę nad S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 krechę to se możesz wciągnąć Leniwiec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 25, 2010 Widzę tu braki w wykształceniu....to nie krecha a ścieżka "P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 fakt ! :D Leniwiec osiem razy siedziałem w ósmej klasie i może to stąd nie dość wnikliwie przeczytalem Twój post . tak czy inaczej miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Kuźwa...odmroziłam sobie wszystkie kończyny ladaco....szkoda, że się nie wykrwawiłeś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ty trollu :D niedobry ty krwia z nosa ci ciekła a trzemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 wszystkim :):):) http://www.youtube.com/watch?v=wSlBJC94AMk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 aha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Jolkaza Ale mam dziś zajebiście szybki internet :O ladaco...a to wino jest barwy jasnego fioletu i oznakowane czaszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 niejaki DENAT urat :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach