Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 rewq---ten temat nie jest Ci obcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ŚL, czyżbyś miała na myśli "jagodziane na kościach" :):):) smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Jolkaza....yyyy...nie bardzo rozumiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Leniwiec --->>>> muszę cię rozczarować ale jest mi obcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 rewq---nie czuję się rozczarowana...raczej zawiedziona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 wolałabyś abym chlał DENAT urat ? czy ty mi dobrze zyczysz czy źle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 rewq---podobno wszystko jest dla ludzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 no to se walnę dzisiaj taką małą fioletową bombeczkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 jagodziana na kościach - leniwiec, znaczy dokładnie to samo co denaturat :):):) - ot po prostu nazwa środowiskowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 jagodziana na kościach - mniam brzmi smakowicie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Denaturat ? Od pewnego czasu wyczuwałem, że wszyscy macie jakieś probblemy, ale nie sądziłem, że sprawy zaszły tak daleko :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 hahahahahaha -->>> Klon, rozgryzłeś, to, co było pisane między wierszami :O ....... ach, trudno ......wydało się :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Oczywiście nikomu nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ok, Klon, trzymam cię za ..........słowo :):):) Na razie was opuszczę, idę na łono natury / do ogrodu / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 Zdzira- Udało się, mam mieszkanie :) Leniwiec- dzięki za maila, wiesz że Cię lubię? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Widelec "wiesz że Cię lubię?" Myślę, że taka myśl mogła w niej zakiełkować, skoro spędzasz na tym topie tyle czasu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tortura orencz Napisano Kwiecień 26, 2010 widelec, gratuluje, ciesze sie razem z toba:D:D no wiecie co?? dopiero poczatek tygodnia a wy juz o denaturatach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 klonie_ leniwiec nie jest jedyna osobą dla której spędzam tu tyle czasu, jesteś jeszcze ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 zdzirson- fioletowy to jeszcze... moi sąsiedzi walą taki przeźroczysty, nazywają to "Biała Dama" :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 "Biała dama" to bardzo szlachetny trunek z łańcuckiej gorzelni. Wódki z Łańcuta należa do najlepszych. Ale co ja tam wiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 no nie wiem, u nas biała dama to taki denaturat, ponoć szlachetniejszy :D Ale masz rację, ja też się nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 widelec....pewnie, że wiem :P Ale możesz mi to ciągle pisać :P Jolkaza....a Ty gustujesz we fioletach? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Prawda, że to ładne ? :) : http://www.youtube.com/watch?v=w6KYjytwr1w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 SORRY, ALE JAK MOŻNA NIE GUSTOWAĆ WE FIOLETACH Leń, kiedy idziemy na browarka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tortura orencz Napisano Kwiecień 26, 2010 ładne Klon, ładne;) jak tam wasze weekendy majowe? wybieracie sie w kocu gdzies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 siemanko Miłego i przyjemnego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 elo zdzirka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 zdzira, w kocu to będę na pewno :) A tak powaznie, to ja sie chyba ze stolicy nie ruszę, dopiero na czerwcowy weekend wyjadę, teraz nie chce mie sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 My poświęcimy ten łikend i większość maja na ostateczne urządzenie mieszkania po zeszłorocznym remoncie. Ale wypadów rowerowych na nadwiślańskie plaże pewnie sobie nie odmówimy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Widelec....co do spotkania....to po weekendzie majowym jestem do Twojej dyspozycji :D AA.....wiesz, że moją knajpkę na Starówce znów otworzyli Zdzira...ja będę się wspinać po naszych górach :D jak dopisze pogoda, a jak nie...to będę ćwiczyła biceps za pomocą szklanki z kolorowymi płynami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach