fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 teraz po praskiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 No proszę, jakie miłe sąsiedztwo nieświadomie straciłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 kobieto, takie miejscówki to już dawno są zaklepane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 czesc widelec-->> przeprowadzka przeprowadzką , a parapetówa , ech.Ja trzy razy się przeprowadzałam , a teraz gdyby do czegoś podobnego doszło, to wolałabym, cenniejsze rzeczy wynieść, a resztę spalić :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 psychiczna -->> wciąż mi się jeszcze podoba Twoja stÓpka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Fan --- > to taki ograny fetysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 psychczna -->> ciesz się, że sprawy idą "po myśli", to są krótkotrwałe chwile :):):):) No, to powodzenia dziewczyny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 klon_ --->>> nie jestem oryginalny ale za to szczery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 straciłeś? ja do tej pory to w samym Śródmieściu byłam, a w zasadzie jeszcze miesiąc jestem, więc możesz nadrobić zaległości :P A do Pragi czuję jakiś dziwny sentyment, nie wiem dlaczego. Czajcie, jakie mieszkanie na Pradze Południe oglądałam w niedzielę. Kamienica ledwo stojąca, obok niej jakiś bar górnoltnie nazwany "PUB", a obok niego ścieżka wyścielana drobno tłuczonym kolorowym butelkowym szkłem. W bloku winda zamykana ręcznie, aż dziwne że jeździ. A w mieszkaniu... o matko. Otworzyła kobieta wyglądająca jakby nie zdarzało jej się trzeźwiec. na łóżku druga zezgonowana kobieta najebana, chyba jej mamusia. Małe dziecko latało po mieszkaniu. Zadymione tak, że z rok musiałabym wietrzyć, nie wiem, jak oni tam nie zaczadzieli od fajek. Tragedia. Sciany się sypią. A oni chceli ode mnie 1500 zł i 3.000 kaucji, poyebało ich, to jakiś piertolony praski patolog skład. Dzięki Bogu, że znaleźliśmy normalne miejsce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Praga bardzo szybko sie zmienia. W latach 98-99 mieszkałem w okolicach Brzeskiej. Te miejsca są już nie do poznania. A na Euro odnawiają teraz stare kamienice. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Zdzira, cóż to za wymowne milczenie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no to witajcie w klubie - praskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 jolka ty też stamtąd? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Kiedyś, w chwili słabości wyznałem, że mieszkam na Mokotowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 mówię ci zdzira, jakie szokełe przeżywam. Po prostu przyznaję rację koleżance, która mówiła że można wynająć 2 pokoje za 1200 zł w Warszawie, a ja się z nią spierałam. Owszem, można, ale dżizas, co to za warunki są :O Pogoda do doopy, dobrze, że kupiłam sobie zajebiaszcze kalosze na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Górnym, zresztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 łe, Mokotów to śliczna dzielnica, sama wolałabym Mokotów lub Żoliborz, ale Praga też mnie satysfakjonuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 http://allegro.pl/item1010202456_hit_cenowy_kalosze_mc_arthur_catch_r_36.html :D A, i chciałam się pochwalić, byłam wczoraj u fryzjera, pierwszy raz od dwóch lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Pyrlandia :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 tfuu ... Szuflandia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 Zdzirson, jak całą późną zimę przemakały mi wszystkie możliwe buty to mnie zmusiło do kupienia kaloszy. teraz z premedytacją jak dziecko łażę po największych kałużach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 nie znamy się z Pijawką i nie wiem czy kcem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 w sensie Poznań :D :D oczywiście / mieszkam w centrum mam wszędzie blisko ( także do Kościoła ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 ale co, że na kalosze brak Ci odwagi? Głupia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 widelec--->>> krótko mówiąc - urodzona, wychowana i znowu mieszkam, co prawda już nie na Pradze, ale niedaleko. Praga, ech... ile wspomnień :):) To tyle nie przeszkadzam.Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq w pomarańczach Napisano Kwiecień 27, 2010 zdzirka dlaczego skończyłaś na spodniach a co pod tym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq w pomarańczach Napisano Kwiecień 27, 2010 nie wiem :-( :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drzewiecki to świnia i cham Napisano Kwiecień 27, 2010 Tak psychiczna jest się z czego śmiać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 toRRturra gdzie jesteś ? :-( grasz w literraki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lower Napisano Kwiecień 27, 2010 rewq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach