fioletowy widelec 1 Napisano Maj 15, 2010 chyba "zamkną" głąbie ortograficzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Maj 15, 2010 ot powiedział co wiedział zazdrośnik jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 15, 2010 Chollerka....widzę, że ciągle jesteś słomianą wdową :O Zdzira....:) chyba się zmówiłam z Twoją Młodą...bo w czwartek też przekułam sobie uszy :D:D Jolkaza :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Maj 16, 2010 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 16, 2010 u mnie leje :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie tez leje Napisano Maj 16, 2010 bobas , czy pierdelec........ to takie niskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 16, 2010 a ja chcę słońca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Maj 17, 2010 A jak to Waść Szlachcic wita się co ? słowami "ku.... mać" ? to teraz taka moda czy regulamin zmienili ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 17, 2010 jest zdzirka ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Maj 17, 2010 siemka!! :) Leniwiec, dopiero teraz przekłułaś?? ja miałam 4 lata :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 17, 2010 "w czwartek też przekułam sobie uszy" 1.przekuć kując przekształcić, przerobić; nadać kawałkowi metalu lub przedmiotowi z metalu odpowiedni kształt Przekuć słowa na czyn. kując, drążąc przebić na wylot Przekuć tunel w skale. 2. przekłuć dk Xa, kłuję, kłujesz, kłuj, kłuł, kłuty przekłuwać ndk I, am, asz, ają, aj, ał, any przebić, przedziurawić czymś ostrym, spiczastym; kłując przeszyć na wskroś, na wylot Przekłuć balonik. W przekłutych uszach nosiła kolczyki. Nie żebym się czepiał. To tylko taka uwaga na marginesie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Maj 17, 2010 I tu również tłok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Maj 17, 2010 To chyba klon speszył wszystkich :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 17, 2010 Znowu rozwaliłem imprezę :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Maj 17, 2010 "............ impreza w klubie harcerza ! już dwóch harcerzy pod stołem leży ....... impreza w klubie harcerza ! " :D :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 17, 2010 Pamiętam jak kiedyś na pewnej imprezie obok jakiegoś ponuraka i aby go rozweselić opowiedziałem mu pewną historyjkę zasłyszaną od mojej kumpeli. Historyjka była o tym, jak na jakiejś innej imprezie, jakiś gościu schlał się jak świnia, wsiadł do samochodu i staranował parkan. Żeby historia była barwniejsza dodałem to i owo od siebie. I co się okazało ? Że facet któremu opowiedziałem historię okazał się dokładnie tym facetem, który wtedy staranował po pijaku parkan :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Maj 17, 2010 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Klon_ jak mogłeś ? :D :D :D Ja za to kiedyś miałam szczęście słyszeć i widzieć gościa (młody chłopak w wieku ok 25 lat) , który szedł krokiem posuwisto-tanecznym w biały dzień (ok południa) śpiewając "...... cztery piwa na dziesięciu .... obrzygany cały plac..." :D :D :D Nie zapomnę nigdy jego miny , gestów ..... przy tym wykonaniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 18, 2010 WOW...figlarka zbudziła się ze snu zimowego :) Koniec świata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Maj 18, 2010 ale macie tu wesoło :P :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Maj 18, 2010 próba mikrofonu :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Maj 19, 2010 wpadłam sie przywitać, ale jak zwykle nikogo niet:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 19, 2010 to ja cię przywitam chociaż Jak samopoczucie twoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Maj 19, 2010 mnie witasz???? no to dzięki a nie wiesz może gdzie reszta gangu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 19, 2010 otóż mogę się tylko domyślać - topik sprawdzony und potwierdzony Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Maj 19, 2010 raczej nie ale dzięks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Maj 21, 2010 widzę że tu nikogo nie ma ostatnio :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pustkaaaaaaa Napisano Maj 25, 2010 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pustkaaaaaaa Napisano Maj 25, 2010 wziely sie france za robote :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pustkaaaaaaa Napisano Maj 25, 2010 zatopilo je :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach