Gość zdzirson prodżekt Napisano Sierpień 15, 2010 dobranoc:) jakbys sie kiedys chcial wygadac..znasz mejla:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Mordy Wy moje :) Zdzira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zołzo, stęskniłam się za Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelna patrisha Napisano Sierpień 16, 2010 O mamełe:D Len, ja za Toba tez gdzie bylas? co robilas? chce fotki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Zdzira....fotek nie dostaniesz....bo golizna wali po gałkach ocznych i boję się o Twoje oczodoły :P A gdzie byłam....szlajałam się tu i tam...udowadniałam sobie, że jest jakiś real poza kafeterią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelna patrisha Napisano Sierpień 16, 2010 napisz mejla z pikantneme szczegolami jutro przeczytam, poza tym spokojna twoja dyńka, moje oczy widzialy juz wiele(()) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Zdzira...gołąb wyleci jutro, ok??? Bo dziś już padam na pysk...ale musiałam zobaczyć czy się tu jeszcze pałętasz :P A co z Widelcem? Bywa tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelna patrisha Napisano Sierpień 16, 2010 ok, bede czekac sztucca widzialam jakos w zeszlym tyg, wczoraj przez moment byla na gg. zyje, to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 16, 2010 To muszę sztućca zaczepić....w końcu trzeba oblać jej zaręczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelna patrisha Napisano Sierpień 16, 2010 ja juz za nie wypilam coprawda bez udzialu sztucca ale co tam, licza sie intencje:P Ide w kimacza, jestemnieprzytomna czekam na mejla, pamietaj, ma byc pikantnie)) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ok...postaram się wykrzesać coś z mojej łepetyny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz poka fote Napisano Sierpień 17, 2010 tchego? jestem tylko chwile, zaraz spiertalam na cmentarze zmienic babci chryzantemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 PŚP pierdolisz. Nas wszyscy lubią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz poka fote Napisano Sierpień 17, 2010 paletz starannie segreguje swoich znajomych, zostalo jej w nawykach po niedzieli, kiedy musiala sortowac doszczetnie spalone kiepy od tych z 2cm filtrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 niezłą grypserą zajeżdza :D zdzira w Rawiczu siedziałaś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz poka fote Napisano Sierpień 17, 2010 mialo by smiesznie a wyszlo jak zwyykle ale licze na wasz 7my zmysl jarzenia moich postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perfekcja Napisano Sierpień 17, 2010 gofno prafda, nikt was nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz poka fote Napisano Sierpień 17, 2010 rew lata praktyki Paletz sprawdze ok 16, nie jestem na swoim kompie, nie otwieram tu mejli i komunikatorow, nie chce zeby ktos wiedzial o waszym istnieniu zaraz nerwowo uruchomie CCleaner celem usuniecia historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Wrzuć fotę chomika. Moze ja i on przypadniemy sobie do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 to by musiała być interaktywna fota coby chomik miał tez szanse ci sie przyjżeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz poka fote Napisano Sierpień 17, 2010 uciekame, bede po 16 [broncie krzyza] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 a idź ty moherze tfu tfu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 zakochałem się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Zupełnie nie pociąga mnie fizycznie. :-o Ale może coś by z tego było, gdyby lubił być przykuwany kajdankami do poręczy łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Nic dziwnego, że ktoś taki jak on woli oglądać kanał Discovery i czytać Mann-a niż siedzeic na kafe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 przecież może Ci udzielać lkcyyyji elokwencji i w ogóle ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 spojrzenie ma zupełnie jak ja :D ja też jestem bardzo mONdry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 rewq --> Uspokój się, bo zaraz zrobi Ci się mokro :p :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 17, 2010 :D przydałby sie psychiatra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Sierpień 17, 2010 Paletz ty masz faceta????? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 ... zapytał Widelec z właściwym sobie taktem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach