rewq 0 Napisano Grudzień 9, 2010 dźwigar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 to wy żywsze niźli konie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2010 ladaco, stary chłop z Ciebie i przez tyle lat duchów nie w3idzsiałeś:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 namiar spokój.......................................................żartowałem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 toż ja z duchem żyje pod jednym dachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2010 z teściową?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 nie, mówie że z duchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 kupiłem mieszkanie w którym kiedyś umarła jakaś babka i teraz jej duch siedzi sobie w kuchni i garami tłucze, przedni duch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 pilnuje mi domostwa jak ide do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2010 myślałam, że Twoja teściowa wykopyrtnęła i teraz straszy zięciunia:P do lasu, po chrust???:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 9, 2010 po dziczyznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 9, 2010 wystraszyli się duchów i uciekli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 KONIEC ŚWIATA :) Kogo moje spracowane (ale ciągle piękne) oczy widzą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 masz przewidzenia nikogo tu nie ma i nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 przywidzenia drzewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 za dużo eukaliptusa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ty mojemu koniowi wytłumacz bo silnie wystraszony jest, być może ochot z tego złapać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 o matko...jak miło widzieć znajome nicki :D:D:D Stęskniliście się za mną? :D Bo ja za wami tylko troszkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 płakać nie płakałem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 w skalyyy od jeden do dzisińć stęskłem się na 3 punkty koma pińć a najbardziej za zdzirką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 to mnie rozczarowałeś :( a może chociaż straciłeś kilka kilo z tęsknoty ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 rewq...wielkie dzięki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ty za nami troszku :D to ma za tobą3 koma pińc w skali do dzisińć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 to mniej niż troszku :( czy ktoś tu jeszcze jest ze "starszaków" oprócz Was? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
substancja toksyczna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 gdybym stracił jeszcze pare kilo toby nic ze mnie nie zostało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 biedaku, aż tak źle gotujesz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 tu nie ma i nie było nikogo masz omamy wzrokowe i otaty słuchowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ok, ale jakie miłe te omamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 kiedyś widziałem topik widelca na temat tego że go okradli tak poza tym to nie widuje już ludzi z tego topika , wczoraj PZU się pojawiła jako duch .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach