idź powkurwiać gamoni 0 Napisano Grudzień 10, 2010 tak, tak wakacje :D nie pokazuj aż tak, że jesteście gamoniami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 ta dzieciarnia jest rozbrajająca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 psychiczna kafezdzira- widzę, że rozdwojenie jaźni i zmiany nicków ciągłe w dalszym ciągu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idź powkurwiać gamoni 0 Napisano Grudzień 10, 2010 już się nie bójcie, muszę iść :D ale wrócę i dalej będę się śmiać z was gamoni :D piszcie jak najwięcej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 kafezdzira- zaorać??? ja pierdole to ty mieszkasz gorzej niż krowy w oborze bo one chociaż beton mają pod nogami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Zdzira....znów inspekcja? Czy ONA nie ma co robić? Tylko uprzykrzać Ci życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 teściowe to stare rowery i one już mają zakodowane w genach żeby synowym uprzykrzać życie na galowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka teściówka? Napisano Grudzień 10, 2010 przecież ty nie masz męża :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 "już się nie bójcie, muszę iść ale wrócę i dalej będę się śmiać z was gamoni piszcie jak najwięcej " to coś od tego posta chyba się podnieca od dużej ilości wpisów.... jejku jak dopiszemy ze dwie strony to pewnie orgazmu dostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Orange...jesteś nie doinformowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 heloł :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie po to wyniosłam ten temat na szczyty, żeby go teraz rozwalać:O ja protestuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 jula...:D a co Ty się tak obnosisz ze swoim chłopem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 pzu to podnosimy dalej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 bo mój chłop to moje love :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 no i znowu cisza jak na wojnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 idę sobie bo tu nudno na tym cafe, nie ma kompatybilnej osoby na konwersację adekwatną do mej zacnej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 buahahaha :D:D:D:D żegnamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 osz ty zmoro nie żegnaj się tak bo ja też działam z ukrycia jak alkaida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 jula..ale ciągle ten sam???? nie nudno tak? a co u kolegi z biura? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofrozyna 0 Napisano Grudzień 10, 2010 śpiący leniwiec a wyjaśnij mi skąd ten nick bo mnie fascynuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 no ciągle ten sam :) już od ponad 4 lat Kolega z biura.... hmmm chodzi i wkurwia :P zresztą nie mam z nim już za bardzo kontaktu bo teraz siedzę zupełnie gdzie indziej :) Przynajmniej nie muszę patrzeć na tego spasionego indora :D:D:D Poza tym jestem już drugi tydzień na zwolnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 jula...a cóż znowu? auto nie odpaliło i musiałaś iść spacerkiem do pracy ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 julk44 jak na rocznik 1944 to bardzo młodo wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 hahaha nie zgadniesz :D wielka akcja odśnieżania miasta była przed wyborami, wszystkich pracowników biurowych wygnali z łopatami odśnieżać przejścia dla pieszych :D:D:D:D no i żem się rozchorowała :O rewq się zarabia to się ma co się chce :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 10, 2010 czyli jednak operacja plastyczna ...tak myslałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusza Janusza 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Czy chamica zacznie pisać tu jeszcze?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 Janusz :) chamica, to znaczy kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 10, 2010 jula...ale co Ty? startowałaś w wyborach? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 10, 2010 nie nie rewq :) to ten nowy krem vichy na zmarszczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach