Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 ...jeśli impreza się baaardzo przeciągnęla...to można i do tej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 ja tam spałam tylko do 11.30 a też jestem po imprezie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 jesteś młodsza...potrzebujesz mniej snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 tere fere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 przypomnę Ci o tym...za rok i kilkadziesiąt miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 buahahaha :D dobrze, że nie kilkaset :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 sza....to miała być tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 no dobra, ja już nic nie mówię :P kurde... przyszło mi napisać skargę na sąsiadkę i nie wiem jak się do tego zabrać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 ale WHY? za głośną imprezę zrobiła? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 no właśnie nie, to jest ta pierdolnięta w dekiel pelagia z dołu, pamiętasz ją jeszcze ? od 10 lat skutecznie uprzykrza mi życie, już nie wyrabiam nerwowo i muszę wyładować swoją frustrację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 coś tam pamiętam...jak przez mgłę...ale pamiętam :) rozumiem, ze masz powod żeby zrobić donos :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 nooo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 to wykorzystaj to i pisz :) może coś z tego dobrego wyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 Tylko właśnie nie wiem jak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 hm...opisz to co się wydarzyła...tylko prostym językiem żeby odpowiednia instytucja była w stanie to zrozumieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 tego co ona wyrabia nie da się zrozumieć stara prukwa przyprowadziła się z warszawy i mysli że wszystko jej wolno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 no cóż...jej wiek rządzi się swoimi prawami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 jak tam impreza, zaliczyłaś krawężnik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 zaliczanie krawężników to domena widelca :D ja piję z klasą i zawsze tak, żeby pozostać w pozycji pionowej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 hyhyhy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 France...nie wierzysz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 nooo...grzeczne z Ciebie dziewczę A Toja impreza ok? Czy tak jak na fotkach...towarzystwo dopisało? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 hm...pismo zbyt ogólnikowe...za bardzo rozwlekłe i nie spójne :( popracuj nad niem...a wg. mnie powinnaś ją totalnie zlać...jak wali w sufit...to podkręcić muzę...jak przyjedzie policja to powiedzieć, ze sąsiadka dawała Ci znaki o podkręcenie radia...żeby mogła sobie na Twój koszt również posłuchać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 no wiesz... ale to nie jest skarga na to że ona coś tam robi, tylko na to że utrudnia życie od 10 lat :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 ok...ale jest za mało konkretne....za mało "profesjonalne" i mając do czynienia z podobnymi...zostanie "olane" o brak w nim profesjonalizmu-jeśli wiesz o co mi chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 to jest póki co tak na brudno, ja jeszcze nie skończyłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 aha...to ok :) postaraj się być bardziej spójna i mniej emocjonalnie opisz sytuacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 nudzi mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 no cóż...nie jesteś osamotniona w tym stanie duchowym wyciągnij gdzieś swojego Chłopa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach