Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 ach to tak wygląda rozkosz fiu fiu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 widzisz kosmatełe...człowiek całe życie się uczy ...a i tak głupim umiera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałem no ale nic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 nie zawsze to co sobie wyobrażamy jest zgodne z prawdą....:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 znowu zostałem oszukany:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 złóż reklamację...może zostanie uwzględniona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 a podpiszesz ją ty tam dzisiaj rządzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 wiesz...jak dołączysz załącznik....białą kopertę z "wkładką" to da się zrobić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 tylko czy to pod korupcje nie bedzie podpadało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Ja jestem władzę, więc ja decyduję :P ale jak załącznik nie będzie obfity...to mogę pod korupcję to podciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 więc ja rezugnuje z koperty nie mogę polegać na twoim rozchwianym widzimisie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 jak koperta odpowiednia to i widzimisię się ustatkuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 toż ja nigdy pod czyjeś widzimisie koperty nie stosował niewiem ile trza dać bo każde widzimisie jest inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Moje widzimisię jest takie...im więcej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 pewnie że im więcej tym lepiej, tylko ja w życiu kieruje się etyką zawodową i mi nie wolno wręczać korzyści majątkowych w formie kopert drugiej osobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 możesz dostać ciacho z kremem do kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 to podaj ją przez pośrednika...będę trzecią osobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 dzięki..a.le nie jadam ciach ...a już na pewno nie z kremem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 wtajemniczanie osób trzecich w nasz układ korupcyjny jest w dwójnasób nieetyczne dla mnie jak i dla gońca który zostanie wtajemniczony w naszą tajemnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 to może wykręcę się pożywną rurą ze śmietaną:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Nic z tego...śmietana pewnie już straciła datę ważności :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 nic z tego cały czas jest gotowa do spożycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 to że gotowa nie znaczy że ważna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 tylko się sianem wykręcasz i szukasz znowu dziury w całym. Ważna bo sprawdzana raz po raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze wieciee Napisano Październik 31, 2011 Nie wiecie gdzie teraz siaduje Pijawka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 to widocznie podczas tych ciągłych sprawdzań została...uszkodzona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 nie mamy pojęcia...na pewno nie u nas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 to są tylko twoje domniemywania leniwcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ale czy aż tak bardzo odbiegają od rzeczywistości? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 i to jeszcze jak bardzo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach