Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 kOORWA a przed man jeszcze tyle:( Zna moze ktors jakis spsob na odejscie od komputera, oprocz slowa W y p i e r d a l a j? itp itd etc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 PZU....ale czym go wykuć?? :D girll może....poszedł won? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 leniwiec, tam na brzegu zawsze są jacyś panowie, więc jak im powiesz że bedziesz się rozbierała do tej kąpieli, to ci rozkują całą Wisłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 hahahaha....PZU...a jak Oni się wystraszą mego "anielskiego" :O ciała i sami postanowią się zabawić w morsów?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 hmmm to przynajmniej będziesz miała towarzycho, i kogoś do rozgrzania w razie czego:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 miałam na myśli, że oni ze strachu spierdolą i wpław pokonają Wisłę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 no wiesz... aż tak źle chyba z Toba nie jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 a cóż ja mam Ci napisać :O skoro jestem "starą" panną.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 chcesz się zamienićtylko bez pzu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 o nie...albo z małą pzu albo nic z tego :P i wierz mi....nie sądzę, że na zamianie byś dobrze wyszła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ok...uciekam robić się na "Boginię" :P:D:D:D:D Trzymaj się cieplutko PZU :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Cicha :D Czy wiesz, że już dziś ostatni dzień pracy przed świętami???? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 dla kogo ostatni dla tego ostatni... ja przychodzę jeszcze jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ale masz popapranego szefa :O żeby w wigilię pracować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 nic na to nie poradzę, poza tym to jest dopiero wigilia bożego narodzenia więc niby żadne to święto :O tak więc jutro znowu pobudka z samego rana i wio do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a ja sobie spośpię :P mmmmm......:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 PZU....a cóż to za rozpacz? :O co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 PZU pewnie próbuje nauczyć pzu lepić pierogi ale nie ma cierpliwości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Cicha....pewnie masz rację :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 23, 2009 po prostu zmokłam dziś jak kuraautobus nie przyjechał i w dodatku jeszcze te swięta prześpie je całe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a ja nie mam nawet papieroska biorę parasol i naginam do leclerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 23, 2009 cicho to nie pal:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 PZU....Cicha nie potrafi przestać kopcić :O Lubi zapach popielniczki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 kupiłam sobie krzyżówki :D:D tadam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Cicha...ale dasz radę je sama rozwiązać? Czy mamy Ci pomóc? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 23, 2009 spoko spoko póki co daję rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Dziękuję Duchu Ja również życzę Ci Wesołych i rodzinnych Świąt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach