cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq ale my wszyscy jestesmy w pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 spoko , mogę byc swinia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 rewq już jakoś ci nei wierzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 nie wierzta :D na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Zawsze dają się nabrać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 uf....na szczęście ja nie wysłałam....:O teraz bym sobie pluła w brodę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Klon :D ja Twojej fotki nie chcę...bo wystarczy, że wyjdę do parku i już mogę się z Tobą przywitać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 może jakoś to przeżyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 jeszcze się zdziwicie dziewuchy i będziecie mnie przepraszać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon nie wychylaj sie tak ze swoimi założeniami :p Poza tym z chęcią zobaczyłabym Twoja fote :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 ejjj a może zrobimy u siebie na topiq wybory miss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klonie dawaj fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Jeśli wyobraźcie sobie doktora House'a bez brody i tych wszystkich lasek u boku, to to będę prawie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 wyobrazicie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 czemu bez lasek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 "czemu bez lasek " Przez całe życie usiłuję sobie odpowiedzieć na to pytanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 szkoda mi Cie brachu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 klon jest gejem :D klon jest gejem :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 klon...wystrugaj sobie laskę ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha...mówi się..kochającym inaczej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 To raczej uboczne skutki pracoholizmu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU - czemu masz taki sceptyczny wyraz twarzy ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Kto tu jest homo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 W sumie po co mi laska, skoro obie nogi mam zdrowe ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 klon jest pedauem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Pzu pamietasz juz która to która? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 była taka piosenka " własnie się dowiedziałem, ona jest pedauem " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 chollere, Ciebie pamiętam, aż dziw że masz juz dwoje dzieci a ile masz wiosenek, pewnie młodsza jesteś niz ja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach