fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 chollerka- adoptujesz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 Zdzira....no szok :D:D Co za opowieści Ty snujesz :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 chollerka...może Twój M. mnie adoptuje :D lubię draże ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 kabel mały chollerke, póki trwa bajka jest grzeczny :) Później pójdziemy układać klocki, malowac, czy co tam bedzie chciał. A jak drugi chollerek wróci to bedzie już M, bo zabierze go po drodze :) i sie podzielimy obowiązkami :) Poza tym jak chollerki mają juz tatę w domu, to ja mam chwilkę spokoju, bo wtedy lgna do taty :) aż przypomna sobie o mamie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 widelec, leniwiec noł problem :D przenocujecie w garażu Przyda sie tania siła robocza, tyle mamy śniegu do odśnieżenia :D Chollerki tez lubia draże. Wszystkie trzy :D tylko ja jestem wyjatkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 no to widzę że miałybyśmy u ciebie jak w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 zdzirka masz maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 chollerka...ale to będzie wyzysk :P sądzę, że Twoje chollerki cieszą się brakiem zainteresowania mamy drażami ...więcej dla nich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 19, 2010 no to raj zaczyna sie dla Ciebie w raz z powrotem M..... wiec to jest odpowiedz na gdzies krazacy temat : do czego sa nam potrzebni faceci".....no wlasnie do tego by miec swoj kawalek raju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 chollerka ty pamiętasz co ja ci wczoraj mówiłam o mailach :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 19, 2010 cholerka, skoro twoja rodzina lubi draze, to ja tez sie pisze na adopcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 Kabel...raj jest przereklamowany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 też lubię draże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 kabel mój M jest mi potrzebny do wielu rzeczy :D ;) Poza tym on jest częścia mojego raju :) zdzirka jasne :D CO to za różnica jedna w ta czy w tą ;) widelcu poszło :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 chollerka- nawet nei wiesz, jak to milo poczytać jak ktoś jest szczęśliwy w małżeństwie, aż z nadzieją patrzę w przyszłość widzisz, nie daję ci ani chwili prywatności ze zdzirą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 hm.....czy mi się tylko zdaje....czy jestem ignorowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 widelec gorzej byloby gdybyś przeszkadzała mi w innych sytuacjach :D :D :D ;) Leniwcu no skad Mały chollerek je draże truskawkowe. Masz ochote? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 oj truskawkowe to fuj. Ale kakaowe, śmietankowe, orzechowe, kokosowe, mmmmmmmmm :DD:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 19, 2010 Śpiący Leniwiec Kabel...raj jest przereklamowany zapewniam Cie ze nie jest :P ...przekonasz sie gdy go zaledwie dotkniesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 19, 2010 jestem fanem kokosowych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 kabel "A więc pokaż jeeeeeeeej, pokaż jej niebooooooo" :D:D:D:D:D Wybacz, poniosło mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 19, 2010 Byłam sprawdzić. Mam jeszcze mleczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan Zaspa Napisano Luty 19, 2010 No cóż, Psychiczna to dobrze że uczysz córę szacunku dla cudzej pracy, powinno jej to wyjść na dobre. A skoro o zaspach mowa - ostatnio mnie zasypali - zaparkowałam wieczorem, rano wychodzę: półtorametrowa zaspa z jednej strony, a z 2 jakiś baran zaparkował, także ani w tę ani we wtę. _ _ http://fkn.pl/zamek_na_wawelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 kabel I JA I JA I JA ! Ja wszystko co kokosowe uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 19, 2010 Witam wszystkim :) Widze że rozmawiacie o wychowywaniu:D............. cholerka..... a to zdanie kogo się tyczy??:O :O :O "Poza tym mamy doskonały przykład tu na forum , na kogo niektóre osoby/osoba wyrosły. Aż zal patrzeć." może podaj nicki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 Kabel.....raj jest nie dla wszystkich :) chollerka....możesz mnie udobruchać drażami....kakaowymi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 19, 2010 *wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 19, 2010 Diabeł :D to tamtych tematów nie wracamy :O zainteresowani wiedzą o kogo kaman :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 19, 2010 ja bym to nazwała... Brzeszczot :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 19, 2010 Leniuszku :D rozumiem:P.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach