Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Zdzira.....to zawieś na ścianie tancerza go-go :D Na pewno pomoże :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Lipiec 6, 2010 ej....no gdzie wszyscy są??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 7, 2010 podbiję Ci Lenifczyk topa, bo aż mi Cie normlanie żal :( )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Lipiec 7, 2010 aster....aż nie sądziłam, że Ci kiedyś będę za coś dziękować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Cześć, czołem, kluski z rosolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Joł, joł, joł Ziomalki lub ziomale Na kilka dni opuszczam kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 7, 2010 wreszcie, w końcu odpoczniemy od Twojego marudzenia :O :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Len jedzie sie urlopować zdzirka żyje w takim biegu, ze nawet nie zauważyłam, ze byłaś na forum, albo tak schudłaś Przyznaj sie, jedziesz na Alli? ;) Ja tu zaglądam od czasu do czasu, ale jestem cichym obserwatorem ( w przeciwieństwie do realnego zycia ;) ) Buziaki, buziaki, buziaki!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Len jedzie sie urlopować zdzirka żyje w takim biegu, ze nawet nie zauważyłam, ze byłaś na forum, albo tak schudłaś Przyznaj sie, jedziesz na Alli? ;) Ja tu zaglądam od czasu do czasu, ale jestem cichym obserwatorem ( w przeciwieństwie do realnego zycia ;) ) Buziaki, buziaki, buziaki!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz orang utan Napisano Lipiec 8, 2010 ja jestem ((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paletz orang utan Napisano Lipiec 8, 2010 :( to ide spac dalej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 8, 2010 wiedziałam :( cholera jasna, koniec przyjaźni :(:( zdradzasz mnie ze Zdzirsonem :( )))) :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Lipiec 10, 2010 Zdzirka Hannawald to jeszcze nic. Ja kochalam sie w Helwarcie, tym z dużym nosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Lipiec 18, 2010 chollerka...czyżbyś wierzyła w powiedzenie, jaki nos takie przyrodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 a Ty cieciu jak zwykle na posterunku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 pewnie, że żyję, nawet czasem zakładam swoje tematy z nudów :O A, i na bieżąco śledzę postępy schizofrenii Desznika W pracy, a jakże Cóż tam? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 zdzira, muszę Cię o coś zapytać... tylko się nie obraź, bo to trudne pytanie... Kogo ty masz w stopce :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 nie odgrażaj się ladaco, nie odgrażaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 pozytywne emocje- beczka smiechu :D:D:D:D:D To mnie uspokoiłaś. Jakie wakacje zdzirson, żadnych wakacji. Oszczędzamy kesz na wesele, bo takie wakacje dla nas jak planowaliśmy to jakieś 5-6 tysięcy :O Poza tym, moje dwie cudowne koleżanki z pracy zabookowały całe wakacje. Jedna ma urlop cały lipiec, a druga cały sierpień (wnioski urlopowe złożyły w grudniu :O ) Więc jestem w doopie. Nie idę na żadem urlop, szefów prawie wcale nie ma, więc nie mam co robić, tylko muszę odsiedziec 8h :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 "skąd ze " Widzę, że Twoja ortografia nadal klęka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 zdzirson, uspokój się, spokój ład harmonia. Przecież nie możesz się nakręcać. Ja tam młodej zazdroszczę wycieczki :D A ktoś wie, gdzie się podziewa leniwiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 zdzirson, uspokój się, spokój ład harmonia. Przecież nie możesz się nakręcać. Ja tam młodej zazdroszczę wycieczki :D A ktoś wie, gdzie się podziewa leniwiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 nie telep, kontekst to ja rozumiem doskonale. Nie rozumiem za to ortograficznych byków :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 każda matka chyba by tak przeżywała. Ale pomyśl sobie, teraz będziecie tylko we dwoje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 turlaj dropsa ladaco Słuchaj zdzirson, to nie jest źle :) Sami mieszkamy już prawie dwa miesiące, jest zayebiście. Sąsiadki mamy spoko (moje koleżanki), wiec nie ma na co narzekać. Tylko jedyne, co mnie martwi to to, że w końcu trzeba będzie kupić własne mieszkanie, tylko za co :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 wkład własny? Zdzira, my chcemy mieszkanie w Warszawie albo gdzieś pod, to koszt mieszkania to jakieś 400 tys. Jaki to musi być kredyt :O Ale fakt, wszystko co uzbieramy to idzie na mieszkanie, inaczej się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahahahahahahahahahaa Napisano Lipiec 19, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 nie mam innego wyjścia. Jezu, ale mi się nie chce siedzieć w pracy :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Lipiec 19, 2010 to pozazdrościć :D Ja w weekend trochę poszalałam, kawaler mi się w sobotę napił jak meserszmit więc wczoraj musiałam go ocucić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach