Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka111

Chciałabym, by nasz pierwszy pocałunek był niezapomniany.

Polecane posty

Gość mirabelka111

Witam, mam 24 lata i mimo że przyjaźnię się z wieloma mężczyznami, nigdy się z nimi nie całowałam - po prostu nie czułam tej niebywałej chemii, bez której nie chciałam tego robić. Teraz spotykam się z bardzo inteligentnym i przystojnym mężczyzną - on jest ode mnie o 10 lat starszy i nieco o mnie zazdrosny. Z pewnością myśli, że mam na koncie poważne związki. Moje pytanie: gdy dojdzie między nami do pocałunku, co zrobić, by nie zorientował się, że jestem w tej materii niedoświadczona? Czy pierwszy pocałunek musi być nieporadny? A może istnieją sposoby na to, by uczynić go udanym już za pierwszym razem? Co zrobić, by się nie zestresować i nie zepsuć tej chwili? Liczę na Wasze rady.

Gość llkkakkklla
jak będziesz całować to rozchyl lekko usta, nie zaciskaj, żeby mógł bez problemu wsunąć język a potem to już z górki:)

Gość Britne z Pirs
I bardzo spontaniczny z takimi przemyśleniami:-O

Gość llkkakkklla
właśnie z Bravo mam tą instrukcje :P

Gość llkkakkklla
Aha zapomniałam dodać że było tam jeszcze napisane żeby zamknąć oczy, wtedy bardziej wyobraźnia pracuje:P

jeśli w wieku 24 ma być niezapomiany pocałunek, to w tym tempie niezapomiane bzykanko , będzie w wieku, 80 lat, dla chłopa niezapomiane.......

Gość llkkakkklla
ręce mają robić co same chcą ale jak dla mnie to możesz je trzymać nawet w kieszeni:P

ręce mają robić co same chcą ale jak dla mnie to możesz je trzymać nawet w kieszeni" nie zrozumiałaś :O ja sie pytam co tam pisali w tym Bravo ? co z tymi dłońmi trzeba robić podczas pocałunku ? :P

Sama będziesz wiedzieć co masz robić:D A ręce możesz np zapleść na jego szyji i bawic się jego włosami albo przytrzymywać twarz:) Powodzenia!

Gość llkkakkklla
Mają rozbierać partnera :P

Gość llkkakkklla
np. zająć się jego rozporkiem:P

Gość llkkakkklla
a jednak było , bo niby skąd miałabym to wiedzieć:P

Gość niezapomniany
proponuje przedtem najesc sie czosnku i sledzi, gwarantuje ze on nie zapomni!!!!