Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikadddd

Przyszłe mamy siedzące w domu

Polecane posty

Witam :) Chciałam bym poznac przyszłe mamy siedzace obecnie w domu :) ja akórat siedze :) moze znajdziemy wspólne tematy takie jak nasze przyszłe pociechy i inne na temat pielegnacji itd :) zapraszam :)

Gość kasia101
witam.ja tez siedze w domu i strasznie sie nudze.a w ktorym tc jestes?

Gość willbeolivek
Hejka ja też będę się nudzić za dokładnie 3 dni bo wtedy kończę pracę:) Który tydzień ? Ja 32

Ja dziewczyny siedze w domu bo mam prace spozywcza i jest ciezko :( a to moje pierwsze dziecko i bardzo długo oczekiwane wiec nie chciałam zeby cos sie stało z nami :)

Gość kasia101
moje tez pierwsze, 5 lat sie staralismy i wkoncu sie udalo,a znacie plec dziewczyny?

Gość kalinka--
Ja juz jestem mamą:) Ale też chwilowo zajmuję się dzieckiem i jestem, żeby nie mówić siedzę:) w domu. Bez złośliwości muszę Ci powiedzieć, że "akurat", pisze się przez "u" otwarte :) Ale bez złośliwości :)

wiem wiem ale pisałam szybko i nie sprawdziłam co napisałam potem :) ooo... to moze powiesz jak to jest byc mamusia ??? ile twój dzieciaczek ma ?? a płeć ???

Gość
Mój synek ma już 11 miesięcy. Właściwie wkrótce będzie miał roczek :) Pytaj o co chcesz:) Mój malec jest np. teraz strasznie marudny, trzeba się nauczyć podzielnej uwagi, bo czasem trzeba robić kilka rzeczy naraz :)

piszecie, że bardzo się nudzicie...a przeciez to doskonały okres na wykształcenie w sobie pasji, jakiegoś zainteresowania. Bo chyba nie spędzacie całego dnia przed tv lub komputerem??

Witam. Ja również "siedzę" w domku - spędzam dzień w miarę możliwości aktywnie, spacerki itd. Jestem w 33tc :)

to moze ja zaczne taki temat :) ile przytyłyscie w ciazy badz ile juz macie na plusie :) bo mnie troszke martwi moja waga ja mam juz 5.5 kg na plusie !

Gość mamusia kubusia
Cześć dziewczyny. Ja też siedzę w domku. Mam 14 miesięcznego synka i obecnie jestem w 22 tygodniu ciąży:) W pierwszej ciąży przyrtłam równe 30 kg, a teraz jak na razie mam 7,5 na plusie

Gość kasia101
u mnie bedzie synek.a co do wagi to jestem niecale 6 kg do przodu.

mamusiu kubusia :) a powiedz mi czy nie było ci ciezko zrzucic tej wagi ??? bi ja sie boje ze bede taka gruga !!

Kasia a ty super tylko 6 kg !! no no .... a moze ty cos robisz ze tak mało wazysz w ciazy ???? jakies cwiczenia czy co ???

a czy ktos z was wpadl juz w zakupowe szalenstwa czy czekacie np. do 7 miesiaca z wszystkim? za pierwszym razem juz w 6 miesiacu mialam wozek hehe

u mnie to jeszcze za wczesnie choc juz bym chciała kupowac wszystko :) ale narazie czekam az sie okaze co bedziemy mieli :)

a czy ktos z was wpadl juz w zakupowe szalenstwa czy czekacie np. do 7 miesiaca z wszystkim? za pierwszym razem juz w 6 miesiacu mialam wozek hehe

Gość mamusia kubusia
Ze zrzuceniem wagi nie miałam absolutnie problemu i wiesz co było najgorsze, że ja wcale nie obiadałam się w ciąży. Przed porodem ważyłam równo 88 kg - załamka - czułam się jak słoń. Zaraz po porodzie na trzeci dzień straciłam 14 kg. Pozostałe poleciały w ciągu czterech miesięcy i to beż żadnej diety! Ja poprostu tak mam, moja mama i siostry też dużo tyły, ale równo szybko chudły. Więc nie martw się nie będzie tak żle, szczególnie jeśli będziesz karmić piersią

Gość kasia101
nic nie robie wlasnie, do 3 miesiaca wymiotowalam czesto to nic nie przytylam pozniej troche zaczelam tyc ale dwa pobyty w szpitalu troche mnie odchudzily,okropne tam jedzenie.ja mam juz prawie wszystko dla dzidziusia ,pokoik gotowy byl juz w piatym miesiacu.jeszcze tylko pare drobiazgow musze dokupic.