Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikadddd

Przyszłe mamy siedzące w domu

Polecane posty

halllo dziewczyny co tam u was :) zaczełam leczyc zabki :) mam dwie dziurki ale tak po za tym to oki :) jeszcze jeden i bedzie po sprawie :) moj dzidzius rosnie :) z dnia na dzien :) juz mysle tylko o porodzie :( oj... co to bedzie ...

kurcze zapisuje sobie tematy i dupa gora 4 mi se zapisuja (jak sa juz 4 to jak 5 chce zxapisac to mi jeden z tamtych zastepuje wrrrrrrrrr)a pisze ze mozna max 20:O:O:O:O wnerwiajace i przez to gubie watkii ehhh Monikadddd ja tez sie boje porodu, ale kto sie nie boi nieprawdazzz tyle ze hce miec to juz jak najpredzej za soba , chce wiedziec ze z dzieckiem juz wszytskio ok ze mna itd. wiec tak naprawde to ja sie go doczekac nie moge ehhhh i tylko dni odliczamm ale jeszcze jest kupe czasu ...

oj dziewczynki widzie ze tu cisza ??? ja tam swieta mineły ???? i jak sie czujecie ??? a wasze pociechy ???

a swieta jakos minely, niby czlowiek narobil sie 2 dni pzed swietami a w swieta siedzial na dupie to i tak jest to bardziej meczace jak normalne dni z normlanymi czynnosciami;) aa i ze slodyczami pofolgowalam a potem zdychalam ale tylko w wigilie a pozniej juz sie pilnowalam i jak na razie mam dosc salatek itp potraw ..juz dzis bedzie NORMALNY OBIAD wreszcie;) w srode skoncze 30tydz. musze w stopce zmienic;) i staram sie teraz mniej myslec aby mi szybciej zlecialo tyle ze trudno bo male non stop dokazuje i o sobie przypomina;) co do prezentow ja mialam trafione M sie postara i oczywiscie M tez bykl zadowolony;)l..synek to nie wiedzieal za jaka zabawke sie brac i dzisiaj moze cos porzadnego wreszcie zje jak normalny obiad zrobie bo nic tylko zabawki i zabawki...

Witam wszystkie Kobitki! Ja jestem w 20 tc i też siedzę w domku podczas ciąży, troszkę dorabiam, ale generalnie siedzę w domku. Po porodzie mam nadzieje wrócić do pracy, ale zobaczymy jak to się ułoży.

no no dziewczyny swieta to jest czas obrzarstwa :) ja to sie starałam mało jesc :) ale i tak kg przybywa :( juz mam 13 na + hip hip

no no dziewczyny swieta to jest czas obrzarstwa :) ja to sie starałam mało jesc :) ale i tak kg przybywa :( juz mam 13 na + hip hip

tam u was ????? nic nie piszecie ??? ja własnie wczoraj byłam w szkole rodzenia na pierwszych zajęciach :) było oki :)