Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Jaka czesc garderoby wam sie nie podoba u plci przeciwnej?

Polecane posty

"skóropodobne spodnio-leginsy - nie wiem kto to w ogóle wymyślił" no co Ty dziewczyno,one sa piekne ❤️ sam sex :D lubie jak faceci sa modnie ubrani-kocham spodnie rurki z lekko obnizonym stanem ,koszule,fajne koszulki z ciekawymi nadrukami, trampki skorzane,kolory:szary,fioletowy,czarny :)

Gość no wiec taaaak
sandaly w polaczeniu ze skarpetami biale skarpetki kalesony:O siatkowy podkoszulek koszulki (a szczegolnie podkoszulki) wciagniete w spodnie:O mokasyny obcisle t-shirty dresy noszone na codzien spodnie rury:O

Gość mirabelka1234
mi sie slabo robi jak widze u facetow spodnie wiszace w kroku prawie do kolana jakby sie przed chwila zesral i dziwgal tam wielkiego balasa! fuj...a do tego wystajace spod spodu firmowe gacie zeby sie pochwalic ze ma sie majty od armaniego czy innego wyrwiscierucha./..porazka..a niektorym sie wydaje to takie cool.. albo te wszytskei stroje emo te wlosy, jakeis kolczyki w brwiach..porazka...

Gość 212sexy
Japonki u faceta są spoko.

Gość guzik i nitka
ja mieszkam w londyniu i tu dopiero sie mozna posmiac! podobno angole ubieraja sie w to co im danego dnia wyleci pierwsze z szafy..to chyab prawda..nieraz jak widze jak sie tu ludzie wystroja to sikam ze smiechu....hihihihi te wielkie bryle, albo gruaski z walami w opietych lajkrach i miniowach..mniam..juz nei wspomne ze teraz panuje moda na jakies starodawne babcine wdzianka lub te wielkie bryle jak pani profesor..no i te fryzury porazka! dodatkowo wsrod angielek z nizszej warstwy spolecznej kroluja siwe dresy lub pluszowe rozwe dresiki hihih no i to stare baby tak nieraz chodza...

Gość baleriny hippisowskie sukienk
glany, trampki

Gość 212sexy
Byłam w Londynie, więc widziałam to wszytko o czym piszesz. Wszystko się zgadza. heheh

Ja nie lubię u facetów: Za luźnych spodni, sweterków w romby białych skarpetek obcisłych błyszczących t-shirt'ów bokserek (takich luźnych jak spodenki) kąpielówek po kolana (takich spodenek bleeeee) japonek

Gość czerwona mamba
mam taki rozowy pluszowy dresik w szafie

Gość bezrękawniki u facetów /

Gość Podkolanówki
antygwałty noszone do spodni przez płeć piękną. Wiem, praktyczne ale ohydne. Zwłaszcza te w cielistym kolorze

Gość tralalaala cos tu zapierdala
za male garnitury, a krotkie koszule, za krotkie spodnie, spodnie podrabiające zwisy, spodnie moro, tribalowe koszulki koszule,buty trepy, u kobiet złote/srebrne ubrania ze stucznych tkanin, bluzy i bluzki podrabiajace to co modne... czytaj moda targowa, staniki z grubymi ramiączkami.....a fe

Gość gość
mi szlak trafia i obrzydzenie jak widze u facetow spodnie wiszace w kroku, do kolan, jakby sie przed chwila zesrali, albo mieli pieluchę, to ani wygodne i zaburzające proporcje sylwetki, ..porazka..

Gość gość
Najgorze sa czarne skarpetki, wieje wiocha i gowniakami...

Gość gość
co masz do czarnych skarpetek?

Gość gość
te "ponczośniane" skarpetki-podkolanówki pod spodniami,legginsami a do tego letnie sandałki z odkrytymi palcami albo piętą-tak noszą się stare babcie(wspomniane skarpetki+klapki),wszelkie skóropodobne legginsy zwłaszcza na osobie rozmiaru 44+,klapeczki na wysokiej szpilce bądz same szpilki na deptaku przy plaży w gorący ,letni dzień-obciach na maksa ale tak wystrojone laski myślą że zadają szyku człapiąc chwiejnie jak żyrafy

Gość gość
co to są tribalowe koszule/koszulki?

Gość gość
Nie podobają mi się mężczyźni w koszulach są tacy niemęscy, dziecinni i niedojrzali w tym :(