Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Jaka czesc garderoby wam sie nie podoba u plci przeciwnej?

Polecane posty

Gość anuska19
biała koszula z tribalem lub ze smokiem irokez na zel albo farbowane wlosy za duze buty podroby markowych ciuchow

Gość jjhjhjhjhj
Japonki u faceta dres złoty łańcuch

Gość aod kiedy włosy
są częścią garderoby

Gość ciekawska jestem
dlaczego japonki sa bleee??? to w jakich butach ma chodzic gdy jest upal 30stopni czy cieplej?

Japonki u faceta są okropne! Gejowate :P Mi się nie podobają: - Spodnie z obniżonym krokiem - Koszulki z nazwami zespołów, hawajskie - Plecaki z naszywkami - Dresy jako ubranie codzienne a nie sportowe - Koszulki bez rękawów - Kowbojki

Gość ostra20
mi w ogole sie nie podoba styl metalowcow

Gość dfgsgsgsffd
Ja ogólnie nie lubię, jak faceci ubierają się według najnowszych mód. To dla mnie takie zniewiesciałe - facet ma mieć swój styl i się tego trzymać. Nie chodzi mi o to, że ma chodzić w ubraniach pradziadka, ale to widać, jak facet chce być za wszelką cenę "modny"

Gość 21typ
o to to z tym sie zgodze wielu ta moda nie pasuje

a mi się podoba jak facet się modnie ubiera...i tak właśnie ubieram mojego męża....tylko bez przesady oczywiście

Gość damnioooo
nie lubie jak laski nosza leginsy a do tego spodniczki jeansowe.. albo nie lubie zlotych ciuchow u dziewczyny, zbyt wyzywajacych tez nie

Gość smieszy mnie jak cholera
jak widze kolesia w SANDAŁACH I SKARPETACH:>..no kurwa to chyba po to sie ubiera sandały zeby giry wietrzyc ha ha...rozwalaja mnie tacy ludzie;)

Gość Do cream
Czemu baleriny Ci sie nie podobaja? :) :O

Gość biustonosz u faceta

Gość a musi być u płci przeciwnej
? Bo mi sie dużo nie podoba u własnej :p np.: - spodnie na kupę słonia - czyli dlaczego laski zakładają spodnie z krokiem w kolanach? Emancypacja poszła za daleko... - balerinki - prawie żadne nogi nie wyglądają w nich zgrabnie - skóropodobne spodnio-leginsy - nie wiem kto to w ogóle wymyślił :o - przykrótkie kurteczki odsłaniające nerki noszone z uporem maniaka przez panienki nawet przy 15stopniowym mrozie... - i wiele innych.

Gość rycząca trzydziestkaa
slipy

Gość armand
lubię faceta w koszuli (takiej pod marynarkę) lubię też slipy, ale ładne - seksi, na apetycznym ciele oczywiście

Gość stary dziad g zjadl
najlepsze sa u lasek: - biale, lakierowane kozaczki - miniowki moro lub w panterke - takie mini futerka jak z mysiej piczki - spodnie biodrowki ktore odslaniaja polowe rowka w tylku u faceta: - dresy z kreszu, ktore zapiekaja im jaja - sweterki w romby po dziadku - biale skaprety do sandalow ( to wymiata) - takie buty cwelki w stylu cyganskim ze zlotymi klamerkami, czesto niby ze skory aligatora - obcisle, pedalskie t-shirty np w kolorze rozu

Gość nie iwem czy ktos jeszcze chod
z facetow w kaleosnach ale wedlug mnie jest to jedna z najbardziej odpychających czesci garderoby!:O

Gość dajanaaaaa
kalesony sa the best..szczegolnia ta dziurka na fiu..hihihi