Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Jestem w ciąży! Rodzę w lipcu!

Polecane posty

Dziś wyszedł pozytywnie test. Za drugim razem się udało. Do spodziewanej miesiączki mam co prawda jeszcze 5 dni no ale po tym teście nie spodziewam się, że przyjdzie. Jutro pójdę na bete. Najprawdopodobniej będę rodzić w lipcu:) Kto się dołącza?:)

Gość kozetka
napiz jeszcze raz post bo kafe swiruje i nic nie widac

Oj... Dziś rano zrobiłam test. Pięć dni przed spodziewaną miesiączką. Wyszła bladziuchna kreseczka ale jest:)Jutro idę na bete. Wszystko wskazuje zatem na to, że będę rodziła w lipcu. Kto się dołącza?:)

Gość gratulacje ale może jednak
wstrzymaj się chociaż do końca 6 tygodnia zanim zaczniesz ogłaszać to światu

Nie wiem którego dnia cyklu udało mi się zajść. Podejrzenia padają na dzień 20-21 ale to tylko dywagacje. Jutro rano robię test drugi raz. Aż boję się cieszyć. W sumie byłam 5 dni przed miesiączką i już wyszedł. Mam nadzieję, że jutro test będzie wyraźniejszy.

witaj niebieska sukienko :-) ja sobie wyliczyłam termin na 5 lipca :-) ale na razie nie chcę jakoś przywiązywać się do tej myśli, bo jest bardzo wcześnie. Niedawno poroniłam i boję się, że się powtórzy

ja równiez na lipiec (6-7), ale podobnie jak miszka na razie się nie przywiązuję. szczerze mówiąc to czekałam az któraś załozy Lipiec 2010 :) ja nie chciałam zakładac. Jak samopoczucie?

też czekam na topic lipiec 2010, ale wpiszę się dopiero jak zobaczę usg z zawartością brzucha. ;-) na razie - nie chcę myśleć o porodzie, dziecku - w razie czego - to później bardzo boli

Gość basieńka26
a ja wam już gratuluję, jestem mamą lipcowego chłopczyka z 2009 roku i życzę wam spokojnych 9 miesięcy

tych tematów na lipiec 2010 na kafeterii jest kilka ale rzaden jakos nie "rosnie". Ja mam dostac @ okolo 10.11. Oby nie przyszla! Trzymajcie kciuki!

Fajnie, że jesteście:) Ja jutro robię powtórkę testu. A termin okresu mam na za 4 dni. Narazie spokojnie przyjmuję, że jestem w ciąży. We wtorek zapiszę się do lekarza tak na połowę listopada. Najbardziej się boję o pracę. Mam ją niesamowicie stresującą. Boję się, że znowu będzie jakaś akcja w pracy i ten stres wpłynie źle na dziecko. Bardzo się tego boję.

grtulacje, ja zaciazyłam 1 listopada 2008 a teraz mam piekna córcie rodziłam 29 lipca :P, powodzenia kobietki :P

Gość kilka dni przed miesiaczka
test Ci moze wyjsc pozytwny a pozniej sie okaze ze poronilas - datego lepiej nie robic testow tak wczesnie zeby pozniej sie nie zalamac....po co przysparzac sobie niepotrzebnego cierpienia. a takto poczekasz do dnia miesiaczki i wtedy zrobisz test. Wiele ciaz konczy sie samoistnym poronieniem wiec po co za wczasu sie cieszyc a pozniej sie rozczarowac. ale oczywiscie zycze ci jak najlepiej

Dziękuję:) Zastanawiające jest to, że gdy mówię koleżankom niestarającym się lub mającym już dzieci to gratulują i się cieszą. Gdy mówię to staraczką to odrazu mnie przestrzegają, że mam się nie cieszyć, że nic nie wiadomo i zaraz opowiadają o swoich niby-objawach:) Także dziękuję za troskę ale znam zagrożenia i mam zamiar dbać o siebie a nie martwić się co by było gdyby...

Gość beti541
ja tez mam miec termin na lipiec ale lekarz nie kazal sie za mocno cieszyc mimo ze na usg widac bylo zarodek i kosmowke przy tak wczesnych ciazach niestety czesto dochodzi do samoporonien i nawet bysmy nie wiedzialy tyle ze tak czekamy na tego wymarzonego dzidziusia ze robimy szybko testy a potem niestety moze byc rozczarowanie ja czekam na swojego 3dzidziusia 2juz mam duzych 15i13 syn i corcia ale chce byc jeszcze mama a moj maz tata choc zblizam sie do 40 to wierze ze nam sie uda i nasz maly karolek latem juz bedzie z nami