Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Problem w zwiazku z zakupem na allegro prosze o porady!

Polecane posty

Kupilam ksiazke na allegro dokonalam na wlasciwy nr konta przelew przez poczte polska jednak mija juz 11 dzien a otrzymuje e-mail od allegrowicza ze zadnych pieniedzy odemnie nie ma.Czy w takim razie to wina poczty bo np pomelila sie i wpisala inny nr konta , czy moze w takim razie to allegrowicz kreci jak mam sprawdzic ze faktycznie na jego nr konta moje pieniadze nie wplynely? jestem w kropce prosze o porady:/

Gość błędy
nic nie wyświetla się!!!!błedy są dzisiaj!!!!

kupilam ksiazke dokonalam przelwu przez poczte polska mija juz dzisiaj 11 dzien jak na poczcie wplacilam pieniadze i otrzymuje e-mail od allegrowicza ze nie otrzymal zaplaty! teraz nie wiem co mam robic czy faktycznie to wina poczty moze kobieta wpisala na poczcie inny nr konta czy moze wina jest po stronie allegrowicza jak sprawdzic czy otrzymal/ faktycznie nie otrzymal kwoty?!

Gość bleble1
idz na poczte ze swistkiem i reklamuj!

Gość bleble1
Oni to sprawdza i ci powiedza czy piniadze ktos odbieral

Poczta faktycznie realizuje przelew najpóźniej drugiego dnia roboczego po nadaniu (czyli nazajutrz + 1 dzień). Obecnie niełatwo jest pomylic numer bo NRB ma sumę kontrolną ;)

a kto wpłaca cokolwiek na poczcie, po tym jak raz wpłaciłem ratę na poczcie i wpłynęła do banku po 3 tygodniach , never, wpłacasz w banku i jeszcze tego samego dnia , kasa jest u adresata.