Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastannawamiam

czy mogę być w ciąży? potrzebuje rady

Polecane posty

Gość zastannawamiam

współżyłam bez zabezpieczenia 3,4 dni po miesiączce,czy to są juz dni płodne? proszę o odpowiedź

plemniki w ciele kobiety moga zyc nawet do 7 dni - wiec mogly przezyc do Twoich dni plodnych

Gość plemniki
Nie ma nas już tam. Okazało się, że nas zdradzono...byliśmy w dupie

Gość zastannawamiam
tak serio to zostałm zgwałcona...ale nie chcę o tym pisać....

te 7 dni to jest max - ale raczej zdarza sie, ze az tyle zyja a dlaczego nie poszlas do gina po tabletke 'po'

3-4 dni to srednia, ale od dluzszego czasu wiadomo, ze jednak moga zyc do 7 dni w sprzyjajacych warunkach - czyli w ciele kobiety jak nie wierzysz to sobie poszukaj w necie

napisalam, ze mozesz sobie poszukac w necie skoro mi nie wierzysz ja to wiem od swojej ginekolog-poloznik, to samo tez mowili mi na kursie przedmalzenskim juz jakis czas temu najpierw sprawdz czy masz sluszne infrmacje, a dopiero pozniej obrazaj ludzi

plemniki w ciele kobiety 7 dni??????:D:D:D:D:D 72 godziny to tak:D po 7 dniach to już przeterminowane te plemniki:D

chociazby wpisz sobie w google 'ile zyja plemniki' i wyskoczy ci mnostwo odpowiedzi, nie tylko forum ale tez lekarzy, ktorzy pisza wlasnie o max 7 dniach - a sorry zapomnialam, ze Ty nie wierzysz w internet

mi tam nie zalezy - niech sobie zyja niektore w slodkiej nieswiadomosci ja udzielilam odpowiedzi - ale sorry jesli ktos nizej pisze, ze wypisuje nieprawde i w blad wprowadza dziewczyne to nie bede siedziec bezczynnie

Dziewczyna może zajść w ciążę.... 3-4 dni po okresie to raczej duże ryzyko. Tylko zastanawiam się czemu zakłada temat na kafe a nie kupi testu ciążowego. Ja bym chyba nie wytrzymała,

Gość plemniki zyja72 godz

No w sumie... Ale jak się nie myśli przed to trzeba liczyć się z konsekwencjami. Plemniki w organizmie kobiety mogą przeżyć nawet i 5 dni. Mam to w wykladach z poloznictwa

Gość zastannawamiam
do stosuu doszło wczoraj, więc napewno test nie wykryje, w innym wypadku juz bym była w aptece....męczy mnie to...

jak to bylo wczoraj to masz jeszcze czas na tabletke po - idz prywatnie do gina nie bedziesz miala problemow, nawet jesli nei powiesz, ze to gwalt (chociaz radze Ci zglosic) to powiedz, ze gumka Ci pekla

Gość zastannawamiam
najgorsze,że to zgwałcił mnie mąż...był pijany na siłe to robił,ma małe siniaki,obtarcia..brzydzę się nim...nie powiem tego nikomu, terza jestem w pracy pracuje do 16.00 nie moge się zwolnic i pozwolić na kolejne dziecki,mam dwójkę kochanych dzieciaków.. w dodatku denerwuje się że gdybym była w ciązy....biorę leki na nerwićę one mołyby zaszkodzic, czy warto teraz robić test to był tak 10,11 dzień cyklu

jak stosunek byl wczotaj to test nie ma sensu skoro nie chcesz tego zglaszac to po prostu powiedz, ze chcesz dostac recepte na tabletke po