Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolcia52

testy owulacyjne

Polecane posty

cześć mam pytanko związane z testami owulacyjnymi w środę zrobiłam 1 trst owu i wyszły dwie grube krechy wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 bladziutkie w sumie to jedna kontrolna bo ta druga była ledwo widoczna i zrobiłam test dzisiaj i zmów są 2 kreseczka ale bardzo jasne ..... dodam ze planowo owulacje powinnam mieć dopiero jutro lub w niedziele ...i sama juz nie wiem czy jestem po owulacji czy przed dodam ze staram sie o dziecko.....

najciemniejsza była we srode teraz sa jasne.......kurcze juz sama nie wiem kiedy mam ten "szczyt owulacji" :(:(

Jaki szczyt owulacji? :)Pik LH trwa ok 12 do 36 godzin, to znaczy, że plus będzie tylko wtedy wykrywalny. Kreska testowa będzie mocna. nie możesz rozpatrywać testu jak ciążowego, sięgnij po ulotkę. LH masz wykrywane testem praktycznie zawsze. Jaśniejsza kreska po ciemniejszej oznacza spadek piomu LH czyli jest PO piku. Owulacja występuje na 12-48 godzin od plusa na teście.I tu nie ma co rozważać. Bladą drugą kreskę będziesz miała na teście najpewniej aż do następnej owulacji (jeśli nie zaszłaś).

dzieki za odpowiedz a ulotke czytalam i to dokladnie ... nawet 2 razy:) mozliwe ze sie troszke pogubiłam ale i dla pewnosci dale bede prubowac ....jakby bylo cos nie tak z ta moja owulacja:(

Gość zofia_30
wczoraj o 10 rano 2 grube kreski na tescie owu wspolzylam wczoraj rano i wieczorem oraz dzisiaj rano jest mozliwosc zajscia w ciaze?czy trzeba poprawic wieczorem?:)