Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hojrak

Czy wasza mama jest atrakcyjna?

Polecane posty

Gość Hojrak

Jak oceniacie swoją mamę, czy jest atrakcyjna, seksowna, lubiana, jesteście dumne(i) z niej, albo jest wogóle inaczej?

Gość nie jest atrakcyjna i w ogole
nie jest seksowna, ale ja uwielbiam

Gość Romano Sexmacher
Kiedyś była fajna dupa teraz jest stara

moja jest bardzo atrakcyjna, potrafi elegancko ubrac sie, umalowac, w ogole ma piekna twarz i jest bardzo fotoeniczna. Jest tez lubiana, taka dusza towarzystwa. Jestem zniej hcolernie dumna,ale nie za to jak wyglada, ale jaka jest oosba i ile zrobila dla mnie. A, ma piekne piersi, jedrne i piekne:D

Gość militarna kurtka
zero atrakcyjności, zero seksowności, ale za to jest najwspanialszą kobietą jaką znam. chyba tylko ona jedna mnie nigdy w życiu nie zawiodła. osób, które ją uwielbiają jest mnóstwo i szczerze mówiąc zazdroszczę jej tego, bo ja nie należę do osób lubianych, niestety wrodziłam się w ojca :P

Gość hejknutejkunoloratuj
Twoja jest atrakcyjna,wlasnie wczorja mialem ja.Musze przyznac ze sam wypas ciagla jak odkurzacz i to pioracy bo moglem jej sie spuscic do rury.

Gość Hojrak
A czemu tak brzydko sie wyrazasz o swojej mamie?

Gość moja mama ma prawie 61 lat ale
wciaz jest bardzo ladna kobieta.

moja mama jest super, w wieku 54 lat ma zgrabną figurę (co odziedziczyłam po niej) i jest atrakcyjną i zadbaną babką a poza tym jest super osobą, fantastcznie gotuje... chciałabym być taka jak ona...

Moja mama wygląda ładnie jak na swój wiek. Elegancko się ubiera i zachowuje. Dba o fryzurę. Nie ma prawie zmarszczek (ale to przekazywane genetycznie)

Gość Fiutek121
A sa i matki seksowne?

Gość ale sie narobiło
moja mama była piękna jak była młoda, teraz jakoś strasznie o siebie nie dba. BO mówi że dusza jest ważna a nie ciało. ALe wszyscy ją lubią ma dużo przyjaciół, bo śmieszna i fajna i mądra. Myślę że jakby bardziej dbała o siebie to by była piękna ale nie ma na to czasu. Za dużo pomaga innym

Gość ale sie narobiło
no ale co jak co ale dzięki niej na pewno nie będę miała figury gruszki , mały tyłek duże piersi. ot co :P

Mi sie moja mama poodoba.. Jkaiś czas temu byłam o nią nawet zazdrosna a to dlatego że wróciła [3 miesiace jej nie było] opalona .. [w turcji w pracy byla] a ze slonce szybko ją łapie to jak murzynka wrocila.. inny styl ciuchow itp. wychodzilysmy razem to ją podrywali i cały czas że siostra nie jest taka ładna.. :P

Moja mama...wstyd przyznac ale jej nie lubie,wszystkiego sie czepia,niegdy nie chwali tylko krytykuje,ciagle nieszczesliwa,a przeciez moze byc dumna ze swojego zycia. Ciezko okreslic czy z matki jestem dumna...Raczej mozna byc dumnym ze swoich dzieci....

Gość kolugytfd
moja matka ma 67 lat,ale jest zadbana,zawsze ma nienaganną fryzurę,zawsze elegancko ubrana,ma swój styl.Makijaż oczu na 6 z plusem.Żadnej tandety,ma smak i gust.Nie farbuje włosów,ale mają taki platynowy odcień,że wszyscy myslą,że to farba

Gość Felacio
A kto jeszcze jest dumny ze swojej atrakcyjnej i seksowej mamy?

Gość
Moja mama jest ładna, miła, wspaniały człowiek. Rozumiemy się dobrze, bo jesteśmy do siebie podobne.

Gość
bardziej ode mnie :O

Gość Fiutekowa123
A kto jeszcze ma atrakcyjna mame?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa789
ja niestety wogóle już nie mam:(

Gość Nara by E.S. Posthumus
A ja się swojej wstydzę :o Ma 50 lat, jest chuda jak anorektyczka, ubiera się jakby miała 18 lat i zawsze przynosi mi wstyd... Patrze na zdjęcia sprzed 5 lat... i wtedy była zajebista... a teraz...

Podobno przyciąga uśmiechem... Jest mądra, umie się wypowiedzieć. Ojcu się podoba. Mnie wcale :P

Gość hdgrfb
ja swojej mamy nie uważam za jakąś atrakcyjną, ale ma za to rwanie większe niż ja :D :O

moja mama jest ładna i wspaniale sie trzyma jak na swój wiek, ma szczupłą twarz, gęste włosy, efektownie sie ubiera w bluzeczki z kołnierzykiem i spódnice przylegające Jest bardzo lubiana przez wszystkich.Potrafi zagadać, jest na luzie i dużo ludzi do niej dzwoni, zapraszają ją do siebie.

Moja mamśka ma 50 lat a każdy jej daje 35 lat :P gdybym jej nie znała to też bym jej 50 nie dała :D Nie wiem jak to zrobiła.. jest wysoka, szczupła, żadnego celulitu, nie maluje się :D a jak się opieprzy na imprezkę to masakra :P Poza tym kocham mamuśkę i fajnie mi się z nią chodzi na zakupy itd itp :P

Gość tak widze
a moja mama jest seksowna :)