Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sara1991

Bede miała dzieci-dwójkę

Polecane posty

Jestem załamana, będę miała bliźniaki, boje się, że sobie nie poradzę:(

Oj, ja chciałam mieć bliźnięta :) Ale całkowicie rozumiem objawy, zok rownież. Minie ;)Gratuluję! Dasz sobie świetnie radę.

Wiem, że teraz mleko się już wylało, ale jestem jeszcze młoda, mój chłopak pracuje teraz za granicą nikomu jeszcze o ciąży nie mówiłam

Gość ja tez mam blizniaki
nie jest łatwo, ale dasz sobie rade ;) ...musisz tyko sobie zorganizowac dobrze czas ;) powodzenia !!! bedzie git ;)

Gość saraaaaa
ale to juz bylo pisalas dzis ze masz 17 lat w ciazy z blizniakami a chlopak w Afg nuda coooooo 🖐️

Gość zaaaaee
no to moze zbieg okolicznosci ;) tamta jest w 3 mies 🖐️

No, ale jakby nie patrzeć trochę podobnie, zaraz poszukam sobie tego tematu, poczytam co pisali

Gość zespół edwardsa
Jeszcze bilbord postaw i oznajmij calemu swiatu ze bedziesz miala dwojke. Kurwa szal na skale swiatowa, masakra jakas, a do ginesa juz pisalas ?

jeśli Cię zostawi, to znaczy że jest nic niewartym dupkiem - sory, ale taka prawda.

nioe chce cie straszyc ale moja kuynka byla w mnogiej ciazy i czula ze cos jest nie tak poszla do lekarza na ksaizeczke mowil ze jest dobrze ale czula ze nie poszla prywatnie...ale bylo zapozno owszem urodzial ale oby dwie dziewczynki zmarły.

Gość No cóz. Nie uważałaś jak
robiłaś to teraz rób jak uważasz. Oczekujesz na forum pocieszenia? 17-latka powinna już chyba znać się na antykoncepcji? Szczególnie gdy zaczyna życie seksualne 🖐️

Byliśmy ze soba 2 lata, wiem, że nie będzie skakał z radośći bo nie planowaliśmy tego, ale to przecież nasz wspólny problem, nie może teraz udać, ze nic się nie stało i odejść..

Laska, takie rzeczy się zdarzają i niestety często nie mamy na to wpływu dobry lekarz może też w przychodni przyjmować, a prywatny może być ignorantem

Nie kochanie ja cie nie straszę tylko uważam ze lepiej do prywatnego a jej sytuacja mogla byc przypadkiem ale wierze ze w twoim przypadku bedzie dobrze :) bede trzymac kciuki za ciebie i za malenstwa:) w ktorym tyg. jestes>?

Ja chodze do zwykłej przychodni, nie widziałam żeby coś było nie tak w badaniu czy coś

Gość tyrtum pyrtum
Nie uważałaś jak robiłaś to teraz rób jak uważasz. Pamietaj ze musisz sie regularnie badac zeby dostac becikowe :P Hehe i bardzo dobrze.